31 May 2010

rasa bersalah

hello diary,
hari ni isnin yang indah(menyedapkan diri)
adoi anak belum mandi lagi..huhu..haziq dah mandi hazeera lum..delay sebab dia tido
emmm..rasa bersalah..
sebab semalam menjadi ibu yang emo!!huhu
yela..tak tahu nape sejak seminggu yang lalu hazeera asik nak berkepit a.k.a melekat dengan aku je
tido kejap je..dia akan tido lama kalo aku tido sekali.adoi saya tak suka tido siang!!
mencinye!!!nape anak aku ni...tak boleh ke dia tido je tanpa aku di sisi..mama ada keje lain jugak daa..
emm..dan disebabkan geram semalam aku mengamuk eh marah sikit je kat dia.geram lah!!
emm..papa dia dengar ..dan kate "tu anak kita jugak" yela tu..huhu
emm..kalo cite kat mak aku mesti dia kate "dah nama pun ada anak mana sama macam single"..emm..
so kesimpulannya tulis kat blog je la yek!
kadang2 tu dua2 nak atas riba mama.macam mana tu!huhu


~tengok kat kete tu ada gambar papa penyayang~

~hazeera sayang,pls pls pls..pls jangan gedik~

oh entry kena tulis cepat,jap lagi husband nak buat keje pakai laptop.emm next month tambah satu pc pls..

sekian tq,





nota kaki:pc,laptop atau Apple MAC best?

2 comments:

Sumijelly said...

huhuhu,,,,untung kalu ada pc lebih..tp sok anak dah besar..berebut lak ngan anak ...hahaha

mcm kak sumi..x dpt nak guna pc..asal on jer nak main game..hikhihkik

Sumijelly.com

mrs adam said...

sekarang ni pon kadang2 berebut dengan haziq tu sebab dia nak tengok youtube lagu kanak2.

Related Posts with Thumbnails

Photobook