20 May 2010

Gerabak Khusus Untuk Wanita



salam berita,
demi keselamatan gerabak khusus untuk wanita diperkenalkan oleh KTM
saya mendapat maklumat ini daripada blog ni,kemudian saya ada terbaca di dalam The Star(dalam The Star tapi ada suratkhabar melayu--->alah yang kertas dia putih bukan macam paper biasa)


~ni la suratkhabarnye~

tu adalah berita minggu lepas kot,saje je amik gambar berita suratkhabar ni dan war2kan di dalam blog picisan ini.eheh.tapi baru2 ni jugak saya ada terbaca kat paper ada orang send gambar(kat The Star) ada lelaki yang naik gerabak khusus untuk wanita ni.tak malu!!!dah la tu,gambar tu menunjukkan lelaki warganegara asing yang duduk gerabak khas wanita tu.ops saya sudah lama tak naik lrt/komuter/star/erl dan apa juga pengangkutan awam.emm best jugak kalau naik monorail,tapi keadaan tak mengizinkan dengan dua anak kecil ok.
oh hari ni tak de cerita spesifik... tapi saya terasa nak makan..


~nanti saya msg en.adam suh belikan~

eh bagaimana mahu diet kalo makan coklat?oh tidak tapi saya pernah terbaca bahawa coklat tidak menggemukkan.yeay..betul ke?selain coklat saya juga dah makan burger semalam!tolong!!!saya benci gemok!!huhu..(gemuk ke)hehe..gemukla jugak berbanding masa anak dara dulu.
emm saya rasa mahu menjual memberi ulangan MEMBERI ini...


~sape nak?~

saya tak pakai ni..tapi hari tu saya ingat nak pakai tapi tak jadi...so saya nak bagi pada siapa2 yang guna dan nak...bagitaulah di ruangan komen..emm tawaran 3 hari sahaja..first send comment first serve..
emm siapa tahu apakah nama permainan ini?


             ~apesal gambar ni tak nak center???!~

saya nak tahu apakah nama permainan lompat2 ni.dia macam tilam tebal boleh lompat2 atasnya.siapa tahu?
oh banyaknya soalan tak berjawab di dalam entry ni..hahaha..
ok last sekali..
tengoklah aksi anak2 saya di dalam kereta pas balik dari family day 1superkids hari tu


~yeay gambar ni center~

oh rasanya tu sahaja ke'repek'kan saya pada hari ni..saya nak log in myLMS tapi tak leh..so apa yang saya leh buat selain wat entry,main farmville?huhu..emm oklah..ayam2 dah tunggu saya suh masakkan diorang masak lemak cili api..oh tidak belum defreeze ayam2 lagi!!!huwaaa..
sekian,
laporan berita rojak saya

nota kaki:saya mahu kurus!!




2 comments:

Anonymous said...

nama permainan tu inflaktable playland

mrs adam said...

ok tq

Related Posts with Thumbnails

Photobook