29 January 2016

Cuti Sekolah balik JB

hello blog,
dah alang2  balik kg palong timur
anak2 aku ikut mak aku balik jb plak
aku kat sg buloh,keje + siapkan assignment

hazeera bg mkn kucing

tepi pantai mana la ek,aku lupa la nak tanya mak aku.huhu


sempat ke water park dekat masai

sejam rm9


siap sambut besday,ni kek ke2,kek pertama kat prasekolah
(entry sambut besday lum up)

hazeera main air



ni la water park baru dekat masai,dekat ngan umah adik ke2 aku






gambar2 random je ni
saja letak
sekian

 

Cuti Sekolah di kampung a.k.a Felda

hello blog,
cuti sek anak2 balik kg
tak la sebulan,dalam 4 hari gitu

depan rumah mak aku

badminton time

main ape tu

nape la adik aku snap gambar belakang

hazeera gembira nampak

pergi kutip lady bird

simpan dalam botol


sekian
 

28 January 2016

Cooked by me ~ November 2015

hello blog,
seperti biasa letak gambar
aku pon dah bosan dgn blog aku ni.haha
aku rasa lepas abis cite dis 2015 aku dah tak berblog jugak.huhuhu


ayam sambal n sayur goreng

sup daging

spegetti belognese
ayam kicap


tomyam

masak lemak
sambal totok

spegetti meatball

hazeera posing je lebih,mknnya tidak

spegetti dan ice blended

kuah belognese a.k.a kuah tomato

carbonara

meatball dll

ayam goreng,sambal udang,sayur campur

saja je letak gambar
ini untuk kenangan aku jugak.huhu
utk dibaca di masa hadapan
 

4 anak sedara aku

hello blog,
letak gambar lagi

kakak haura,adik naila

naila

haura

ainan

ammar

haura n naila
ada 4 orang anak sedara aku semua
saja je letak gambar

 

27 January 2016

Kuih Kole Kacang dan Mee Claypot Homemade

hello blog,
letak gambar lagi
ada 18 lagi draf post ni.huhu



taraa..my new hp.cop now dah tak baru la.haha

ni ha buat kole kacang sbb ada tepung kacang hijau lebih

bole la.walaupon tak de rupa,rasa ada.haha!

taraa.homemade claypot

bole la

jadi jugak


yg ni buat kat umah mak aku




tu je la 2 masakan baru aku try di bulan nov
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook