30 December 2014

Konvokesyen UPM 2014 part 2

hello blog,
gambar2 konvo part 2


ha dah kuar pon

bergambar di tgh2 org ramai

adik ke4 mak aku adik ke5
haziq hazeera

tahniah.degree biomedic,now tgh sambung master lak

ha aku nmpk kurus tak.haha
muka je

tu adik aku yg bajet xde idung,xnk bergmbr,gedik je kan
adik ke7 aku,yg tudung bunga2 ni

gmbr kat sini,gmbr photographer xtransfer ke pc aku lg

ok siap bergmbr,jom gerak

gmbr kat parking jap

next jom lunch
next entry pls
 

Majlis Konvokesyen Mak Ndak @ UPM Serdang

hello blog,
*ini cerita nov 2014
konvo adik aku a.k.a mak ndak haziq hazeera
alhamduillah anak ke4 konvo
bln 11 anak ke4,bulan 12 anak ke5 plak konvo
anak ke6 n ke7 lama lg,sbb dua2 pon baru nak masuk form 3 dan form 5
ok jom layan gambar
almaklum aku dr sg buloh,mak n adik2 aku dari segamat
dorang smpi awal,aku smpi lmbt.huhu

menunggu dorang konvo di khemah luar

jom2 g beli bunga jap

sedang memilih gerai

byk pilihan

yg mahal2.huhu

bergambar ngan bunga konvo jap
chop aku nmpk kurus.haha.nmpk je ok,hakikatnya tetap gemoks

nk pilih mana ni

ha teddy bear hitam pon ada

tu dewan konvo
target2 aku lak konvo di sini 2016,insyaAllah

ha done
suruh org tu buat lain,sbb nk bunga kuning
sbb adik aku suka warna kuning

hazeera

spot haziq, papa n pak teh(adik ke5 aku)

eh mobile tandas

versi pompuan*ni pon nk amik gmbr,jakun katekan

lama tgu org konvo,main tab jap

zeera si pwincess

sekali sekala je bergmbr berdua.adoi



owh ni gmbr masa tgu adik aku konvo sesi pagi
next entry gmbr lain
sbb dh byk sgt gmbr
 

12 December 2014

Maggi Goreng RM7.00 @ Kedai Mamak

hello blog,
ya mapun
jom tengok gambar megi goreng rm7.00 kat kedai mamak ni
aku nk je ty mamak tu kenapa mhl sgt
tapi laki aku kate standard la tu kedai mamak
ish kalau tak salah dulu rm5.50(tu pon kira mhl),skrg makin mhl rm7.00 plk
nk wat mcm mn dah terasa nk mkn megi grg tapi mls nk grg sendiri kan
ha pdn muka untuk diri sendiri.hukhuk

hazeera order nasi lemak






laki aku order mee grg
haziq order roti telur
minum ptg berempat di kedai mamak rm21.hamik ko
sekali sekala je.huhu
 

11 December 2014

Bekerja sambil bercuti @ Kem Herba,Sungai Congkak

hello blog,
hari rabu rombongan
hari khamis gerak ke sg congkak lak
jom jadi urusetia kem sambil bercuti.haha


yeay bole bw anak2

enjoy la dorang




sempat mandi sungai





ok peserta kem dah smpi





thanks kepada kwn aku ketua fasi sbb ajak aku jd urusetia
bole bekerja sambil bercuti
lalalala



 

10 December 2014

Muzium Coklat @ Kota Damansara

hello blog,
lepas g petrosains
kita g mkn lak
sekali pakej ngan rombongan tu





ya ampun gambar tak betulkan

ni la muziumnya


hasil shopping.sikit je
sbb mahal
murah lagi kilang coklat kat sri kembangan tu

blk rombongan rehat2
mlm g beraya deepavali lak




aku segan nk snap gambar beriya kat umah kwn laki aku tuh.huhu
okla tu buat kenangan
sekian
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook