30 January 2014

Deepavali @ Setia City Mall

hello blog,
ya ampun dah nak bulan feb 2014
aku baru nak cite pasal nov 2013
ni dah jadi blog syok sendiri.haha
tak kisah la,aku nak rekod,nt bila2 free boleh baca sendiri
ni ha masa deepavali g beraya umah kwn laki aku
1st time ni aku beraya deepavali
makan nasi beriani
pas tu haziq hazeera dpt duit raya sorang rm50.peh masyuk2.huhuhu


hazeera @ rumah uncle pat(kwn papa)

kuih raya pon ada,yg pasti maruku mesti ada

zeera wat pe tu,lama betul papa beraya kan

owh nak cite ni
sila jgn muntah
masa beraya ni adalah geng2 kwn laki aku masa zaman skola
ada sorang tu bila nmpk aku dia kate aku mcm artis,eira syazira.hakhak
sila la muntah ye
lps beraya dah janji ngan anak2 nak beli mainan dorang
hadiah sempena dah abis exam

cari toys r us kat setia city mall,tapi xde la pulak

hazeera @ setia city mall

ha kan ada perhiasan deepavali,aku lupa nama dia

sambil snap gambar berpikir mn nak cr menan dorang ni

kwsn sekitar

apa nama dia ni

dah check betul2 mmg xde toy r us,kat jusco menan xbest

sbb dah janji meh la kita ke IPC
g toys r us kat situ
tapi gambar kat IPC xde
sebab sibuk cr menan kan.huhu
blk2 singgah bekas tapak uptown damansara makan
ada 16 draft cite nov 2013 nak kena taip ni.hukhuk
 

19 January 2014

Nasi Kukus Utara Cawangan Kg Matang pagar

hello blog,
ya ampun setelah sebulan pindah baru jumpa kedai yg best
selain kedai bawah pokok tu
ni lagi satu kedai best
nasi kukus utara
harga pon rm5 je 1 set
opss tapi harga 2014 ialah rm5.50

kwsn kedai

nasi kukus 1

kalau diet atkin mkn ayam je la ye mar

ni gmbr masa tgh tgu turn nak wat treatment ngan dentist

hazeera 

taraa.hazeera tak takut.dentist tu kwn aku.haha.thanks ema

ni plak gambar dorang mengajak aku beraktiviti.adoi.aktif betul.huhu

sekian
dah abis cite oct 2013
meh kta smbung cite nov 2013 plak
chaiyuk2

 

18 January 2014

JJCM@ Gerai Pakcik Malik D'Pokok dan Yarang Tomyam

hello blog,
kedai ok yg aku jumpa di sg buloh
gerai bawah pokok
penah masuk JJCMTV3 ok.huhu

ni la gerainya

ada cucur udang,laksa utara,roti jala

laksa

yg ni nasi lemak @ Yarang Tomyam

haziq tak tahan pedas

roti kosong satu

nasi goreng ayam @ gerai bawah pokok
sori gambar bersepah.huhu

close up skit


setakat ni aku suka gerai bawah pokok ni
dekat je ngan hospital sg buloh
tapi selalu penuh
nak parking susah
 

17 January 2014

Astro Njoi dan makan aiskrim

hello blog,
ya ampun
duduk puchong aku mmg xpakai astro
penah pakai 2 tahun je la
pas tu terminate
emm tak peru kot.aku bukan kaki tv
tapi bila pindah sg buloh tak de siaran ko!
kat puchong arial bangunan yg aku duduk tu ok cantik.tak payah astro bagai dah ok
tapi duk sg buloh ni xde siaran
so terpaksa la beli arial astro
iaitu astro njoi

sempat aku snap sebelum org tu pasang

anak2 main kat bawah

mcm salah guna je haziq.huhu

nk mkn aiskrim plak

hazeera pilih aiskrim dlm cup

mama pilih ni

ni la kertas siaran2 astro njoi


tp mmg aku kurang bukak tv pon
tapi kalau xde siaran xguna plak ada tv tu kan.huhu
 

Ramly Halal Kiosk,EnfagrowA+ dan makanan berkhasiat

hello blog,
entry letak gambar

hazeera dlm lif

mak ndak beli ni kat carefour puchong,opss bukan carefour tapi aeon big

aku terpengaruh dengan promoter,beli enfagrow ni.haha

tembikai pon nak snap gambar

buah2an mknn berkhasiat

nasi grg n meehoon grg

gmbr sebelum kuar umah
aku pon pelik nape anak aku dressing semacam
nak pergi kedai je kot.haha

hazeera comel

taraa.dah siap final projek!

sebenarnya kedai yg aku ckp ialah kedai fotostat  @ seri kembangan
suh binding final projek aku
tak bole amik on the spot.siap satu hari
tu la kena g seri kembangan tu
blk singgah puchong
fuh lega dah siap final projek

 

16 January 2014

Euro Fun Park @ Segamat

hello blog,
ada fun fair di segamat jom pergi

gmbr selingan lawatan ke rumah orang tua2 puchong

ada kereta

ada mainan2 yg aku takut.haha

hazeera

haziq n hazeera

drive sendiri

sedia

tgh tgu ape tu

fun fair cap ayam pon mahal.adoi

alolocomel

yg ni bukan drive sendiri

bumper car.1st time utk adik aku.dia takut.haha
aku lg la tak penah cuba.tak nak la.aku penakut.huhu

buaian pon nak

haziq je sorang naik


aku ingatkan fun fair bodo2 mcm ni murah le
emm tidak
mahal jugak
1 token rm2
naik main2 tu paling sikit 2 token
do your maths


 
Related Posts with Thumbnails

Photobook