20 March 2014

Kedai tanpa nama di Kg Melayu Sungai Buloh

hello blog,
yang ni best
kedai ni mmg tak de nama
aku pon tak tahu nak panggil ape
so panggil je la kedai tanpa nama
tak menarik pon kedai ni nmpk biasa je dari luar
tapi alkebetulan terduduk minum kat sini sebab sebelah kedai ni workshop
teman laki aku masa tu
pas tu baik je makcik kedai ni layan aku
walaupon minum satu cawan berdua romantik gitu
mak cik tu tetap layan kitorang baik
duduk lama2 minum 1 cawan je tu,siap baca paper.haha
pas tu aku terdengar ada beberapa org call nak tapau
maybe org balik keje,call order dulu,nt trs amik
wah aku ckp mesti kedai ni sedap sbb tu org siap order pakai tel lagi
so sbb tu la kami try di hari lainnya

ha menarik tak megi goreng aku

nasi putih n ayam pedas,nasi grg cina

haziq

ok ,sedap!


ok kedai ni sedap
dah pergi beberapa kali
sekian
 

Fast shopping @ Sogo

hello blog,
alkisah lepas lunch mari gerak ke sogo
mama nak beli handbag sale
cari yg murah je
tapi nak yg sogo.huhu
tapi beli kasut dorang dulu

pilih2

selamba je kan laki aku g sogo pakai suar pendek n selipar je

try jgn tak try

suka la tu

owh kasut ada lampu lip lap rupanya
dah pilih baru tahu.haha
*teringat 7 tahun lepas laki aku ada belikan adik bongsu aku kasut lip lap mcm ni kat mahkota parade melaka
**amboi2 masa tu bkn main suka adik bongsu aku tu,yela bakal abg ipar belikan kasut lip lap
***tetibe skrg dah belikan kasut tuk anak sendiri plak,cepatnya masa berlalu

hazeera tlg pegangkan beg yg mama nak pilih

sempat laki aku snap,tp gambar goyang

owh selamba je kan aku pakai baju kurung je g sogo.haha
ater lps seminar terus jalan,mls nak tukar baju bagai
bole ja la kot
owh lepas tu harus la ke muaz jln tar
beli beberapa halfmoon
owh untung2 beli tudung kat jln tar,dpt 6 helai terus
wee...best2..suka2
gambar kat jln tar terus tak snap,sibuk pilih tudung katekan
dari dulu smpi sekarang aku masih rasa muaz textile jalan tar masih yang paling murah kat jalan tar ni
ke ada lagi yg lebih murah?


 

19 March 2014

Mandi Lamb @ Restoran Saba Cyberjaya 2014

hello blog,
owh lepas mandi kolam n mama siap seminar
jom lunch
alang2 dah smpi putrajaya
meh la lunch di restoran saba
lama sey x g sini

penuh.mkn kat meja luar
padahal laki aku tu nk senang boleh smoking.pfttt

haziq n mama

vimto drink,sirap n teh o



alhamdulillah.sedap!

owh tamak order smpi 2 set
harus la aku lupa nama
mandi lamb kot n chicken jugak
senang cite nasi arab lauk kambing n ayam
byk gile smpi tapau separuh okey
yg tapau tu buat dinner
jimat tak jimat tak.haha
owh selain JM beriani,laki aku suka gak kat saba ni
lagi yg dia suka hadramawt
owh lepas tu mari kita beli groupon.hukhuk
 

18 March 2014

Mandi dan main air di kolam free Putrajaya

hello blog,
sejak pindah SB ni tak bole dah nak saja2 g putrajaya
jauh tu.hukhuk
so kali ni mama ada seminar boleh la buat alasan g putrajaya
masa mama seminar laki aku bawa la anak2 main air


hazeera

haziq






begitula gambar2 dorang
laki aku yg snap tu
sekian



 

Jogging @ Taman Rimba Riang Kota Damansara

hello blog,
en adam ajak jogging
nak jogging stiap minggu katenya
iyola tu.hukhuk
jom jog kat kota damansara


haziq n hazeera

semangat2

taman rimba riang katanya

sila ambil perhatian

kecik je taman ni

tasik

hazeera

owh setiap minggu la jugak laki aku bw g jog ni
tapi sebulan je
lepas tu dia kata penat
pfffttt..
hangat2 tahi ayam betul la.hukhuk
 

17 March 2014

Uptown Kota Damansara

hello blog,
laki aku tak suka sgt fast food
dia suka makan nasi.mmg tau
tapi kali ni aku paksa g kfc.hakhak
aku jarang2 mkn kfc ngan family
selalu mkn nak kwn opis masa lunch je
harus la jarang dah laki aku tak nak.hukhuk
anak2 pon tak de suka sgt,dorang suka menan je lebih


wee jom g kfc kota damansara

order tmpt lain,amik mknn tmpt lain

chicky meal 2

lps tu singgah uptown kota damansara lak

emm biasa2 je,aku lg suka uptown danau kota

haziq


owh beli hp holder nak letak kat kete
tapi pakai kejap je dah rosak.pffft
last2 beli GripGo kat jln tar(hari lain)
setakat ni GripGo tu masih ok
 

Check out dan singgah Pantai Morib

hello blog,
ok dah nak balik
jom check out


amik gambar jap
self timer ler

dua org pengarang jantung aku

singgah pantai morib jap

tgk2 je pon.hukhuk

singgah lunch di klang

amboi2 jauh betul singgah lunch
dah tu mkn kat tempat  fav laki aku masa dia bujang2 dulu
layan je la.hukhuk
lepas lunch singgah solat
lepas tu singgah warehouse sale plak
ingat nak beli meja komputer lg satu
tapi laki aku tak nak la plak,dia tak suka design tu
pffffft..mmg tau,


 

16 March 2014

Sesi main pasir @ tepi pantai

hello blog,
alkisah ada satu hari ni hazeera nmpk pasir yg buat renovate rumah org
masa tu kat kg melayu tgh srpn
dia kata nak main tu smbil tunjuk pasir tu
dah sudah masa dia kata nak main tu tak seswai nak bawa g tepi pandai musim hujan
so kiv dulu
dan bila g gold coast morib ni ada pasir n pantai
jom la anak2 mainlah pasir ye


ni kat tepi pantai belakang cafe tmpt breakfast tu

pantainya tak bole mandi pon

wah bestnya dia

ha tu bangunan gold coast morib

haziq khusyuk


adoi penat la tgu dorang ni.demi anak2 layan je la.huhu

lepas main pasir
sambung mandi kat theme park tu lg
lepas tu main dlm jukuzi lak kat bilik


 
Related Posts with Thumbnails

Photobook