13 March 2014

Best ke Gold Coast Morib?

hello blog,
gold coast morib ni beria buat offer
kat segala mak nenek website jual kupon dia ada offer kan
dari tahun lepas kot
ke 2012 lg,ntah aku pon xingat
mula2 mcm takut nak beli
tapi bila baca testimonial review kebanyakkan kata ok
ada gak kata tak ok
so jom kita

otw


haziq layan youtube


hazeera layan mata
*tdo,siap tak nak tukar baju skola,dia kata nak tukar baju kat hotel.haha


papa n zeera



haziq di lobi hotel

kejakunan melanda.huhu

dlm bilik

ada mini fridge

laa..cuti2 pon kena buatkan laki air.hukhuk

suka2 berjakuzi bagai.wee

bersiap nak turun water theme park kat bwh tu

minum air dlu

emmm ni baru cite no 1
lps ni aku cite yg lain plak ye
owh g sini sempena besday aku
tapi awalkan pergi.hihi
best ke gold coast nya?
emm..bolela..utk percutian budget kan
seswai ngan harga


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook