02 March 2014

Haziq @ Prasekolah dan Hazeera @ Tabika Kemas 2014

hello blog,
taraaa...
yuhuuu dah bulan mac 2014!
aku baru nak cite entry jan 2014.huhu
ok.semua gambar jan yg dah edit letak watermark bagai dah masuk draft
so ada 17 draf utk cite jan 2014.huhu
bila nak tulis tu tgk kepada mood.hakhak
ok jom letak gambar haziq hazeera sekolah


dorang nak kapur kasut sendiri

awal2 aku nak kapur kasut dorang
almaklum la dah lama aku tak pegang kapur kasut tu.haha
tapi dorang nak buat jugak aku bg la
awal2 sekolah bln jan-tgh feb aku basuhkan kasut dorang,skrg dah mac dorang dah 3 minggu basuh kasut sendiri
hooreh senang keje mama,suruh dorang basuh sendiri aku check bersih ke tak je
kalau masih kotor aku touch up la skit2,kapur kasut pon buat sendiri


hazeera @ 1 Jann 2014
(masa ni hari bayar juran kemas,1 jan)

haziq hari 1st skola,2 jan 2014,spot haziq kat balakang tu,yg pakai beg pink tu

snap kejap,before mama blah.hihi

hazeera @ 2 Jan 2014

la tadi duduk diam je,tetiba lari

ya ampun hazeera nangis.almaklum belum ada kawan
slalu skola ngan abg,ni sorang skola lain kan,harus la culture shock gittew

ada plak kereta mak cik mana ntah,halang jalan,bawa kete tak pakai otak
ni kat kawasan skola tau,ada 2 tadika,1 transit n 1 skola agama kat kwsn ni
harusla sibuk,tapi saling tolak ansur la,ni tak g parking macam jalan tu bapak dia yang punya

hari lain,hazeera masih menangis
*wei dia nangis,aku blah dulu,biar bapak dia uruskan.huhu

taraa.dah tak nangis

hari lain,en adam sibuk snap,ckp nk masuk fb,pas tu suruh dia jgn nangis
entahla,dlm 2 minggu gak dia emosi tak stabil masa g skola
yela sbb xde kwn lg masa tu,lps dah ada kwn dah ok da.slamat!

sekali sekala je dpt snap gambar haziq
alkisah haziq masuk kul 7.10 sepatutnya,tapi harusla aku terlambat kan
tu la tak sempat snap gmbr dia.hukhuk


hazeera dah ok


alhamdulillah 2014 haziq dpt pra,hazeera dpt kemas
hooyeh.transit @ tadika islam bistari
cikgu transit yg amik dorang balik skola
pra yuran free,tabika kemas yuran(sumbangan tetap ibu bapa) RM25 sebulan
transit Rm120 seorang
alhamdulillah,yuran tadika anak berkurang pada tahun ini.lalalalala



 

2 comments:

AnneRaini said...

sy pun plan nak masukkan anak pra sekolah je bila dah 6 thn. xlarat nak byr yuran sekolah die..huhu

mrs adam said...

anne,
betul3,pra sekolah free,hehehe,tapi kena apply awal2 n tgk rezeki jugak tu..chaiyok2

Related Posts with Thumbnails

Photobook