My Nuffnang

31 May 2019

Gambar Baby Mac 2019

hello blog,
taraa akhir mei baru entry mac keluar oi
betapa time management out xsempat update blog ikut jadual.hahaha
ni letak gambar baby je la ye
hp mmg penuh gambar baby je.hahaha






















xde caption
hanya gambar baby
mmg beza muka baby masa mac dgn mei skrg ni  ye.hukhuk
sekian

30 May 2019

Laura Medina Cafe @ Subang Bestari

hello blog,
ni ha
tertgk fb dia gambar makanan cantik
lps tu kwn opis pun g
lps tu dekat subang bestari je
so jom la g
dari pusat aquatik terus g subang bestari



pilih menu

gelap





chicken butter


red velvet
rm10
weiiiiii!tak sedap.dah la rm10.baik aku beli SR.alahai.sedih


ni ha ayam korea,semua jenis aku amik.kah3





hurmmm
rasa yg biasa2 je
paling stress dgn red velvet keras tak rasa red velvet tu
rm50+ jugak abis,ke 60 gitu
dah la staff ke owner ke cashier tak friendly
hurmmm baik g kfry.hurmmm
sori terpaksa ckp,ni review jujur punya.kah3
ok bai
 

29 May 2019

Outing Tesco lagi

hello blog,
ni ha tak abis2 asik tesco
yeee
sbb hntr anak2 kelas swimming

hari lain,ada appointment baby 1 months
sarapan dulu

baby tgu papa n mama sarapan jap

kat kk

hari lain,g tesco, ni kat kuarters lagi

selpie dgn hazeera jap

kakak zeera dan baby


selpie laki bini jap


nk beli rak buku kakak zeera
beli kat tesco je,yg psg sendiri tu

ok.tu je ceritanya.hukhuk
 

28 May 2019

Outing Tesco @ Shah Alam

hello blog,
hahaha.outing la sgt
sebenarnya hantar haziq hazeera kelas renang dekat pusat aquatik shah alam
dah alang2 kuar tu,terus je la beli brg dapur dekat tesco shah alam sebelah pusat aquatik tu
hek eleh g tesco pun nak update blog.
hahaha


baby nak kuar jap

tgh tgu mama pilih brg dapur
xde la semua beli sini,ikan2 tak beli sbb tak segar.

budak bertuah g bawa buku nilam masa kuar


dinner terus
mkn kat food court tesco tu je

tesco tak de la murah mana
aku lagi suka NSK
tapi sbb dah sebelah pusat aquatik,so pergi je la tesco.hukhuk
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook