14 December 2010

\Kedai tudung paling murah di Jalan TAR\

hello blog,
yahuuu.....
akhirnya encik adam bawa g jalan tar
hari tu last pergi masa nak raya
acececeh,dulu masa study hampir tiap minggu pergi jalan tar ni.huhu
misi:membeli banyak tudung
hahahaa.kejap je encik adam dan anak2 ikut
pas tu,haziq ngantuk.diorang tunggu la dalam kete sambil tido
daku pun tawaf satu jln tar
dan jumpaaaa.....

MUAZ TEXTILE
No.185,Tingkat G,
Globe Silk Store,Jalan TAR
50100 KL
03-26944030

*rajin kan aku salin alamat dari plastik kedai ni
huhuhu

~tudung murah!~

~banyak pilihan~

~cantik2,geram!~

~tengok haga betul2,RM3,RM4~

~belilah runcit dengan harga borong~

~first time amik gambar kat cermin jadi~

~tudung RM1 pun ade?~

mula2 aku dah tawaf kedai2 tudung kat belakang tu(area tudung nur kasih)
dah puas la jugak memikir nak beli yg mana
dah beli 3 helai tudung dah
pas tu terus jalan lagi
peh masa jumpa muaz textile ni
rasa best gile!
macam tak nak keluar dari kedai ni
hahaha*bengong*
rasa nak bagitau je semua orang jom beli kat kedai ni
sebab murah,murah dan cantik ok
bukan murahan.huhuhuhu
ok hasil rembatan entry lain la
sebab dan panjang entry ni
lagipun esok ku ade exam
huh




nota kaki:rase puas hati selepas shopping.huhu

6 comments:

zahira said...

mmg murah giler! kena pegi nih ;-)

mrs adam said...

pergilah.best...

Anonymous said...

really an eye opener for me.

- Robson

mrs adam said...

thank you robson

nanieybarnieylurviey said...

da lame nk cri kedai tudung yg murah mcm ni tp tak jmpe n tak pernah sampai.. thanks for the info kak.. agak2 2012 kedai ni murah lagi x?

mrs adam said...

ntah la ek,tak pasti la 2012 ni murah lagi ke tak.sebab kita pun dah lama tak g jln tar,alkisah suami asik bz,bini bantai beli tudung kat puchong je la,beli setiap minggu.so xde alasan xde tudung nk g jln tar la.haha.naniey try la jengok jalan tar tu,pas tu update kat blog eh.rindu gak ngan jln tar.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook