06 December 2010

\Yes\

hello blog,
yes
hahaha
ni saje je letak tajuk yes
macam iklan yes.com.my tu
huhuhu




emm..bagus ke yes tu?entahlah...yang penting daku masih setia ngan tm,panggilan percuma u!
huhuhu
*tibe2 je promote tm
ok sekarang bukan nak cerita pasal yes atau tm
tapi pasal......
tadaaaaa
.
.
.
.
.
yes!
berat badanku dah 55kg!
ceh setelah hampir 4bulan dia statik 57kg je,akhirnya dapat jua daku bmi normal
lalalalalala
emmm....
tapi nak turunkan ke 53 pulak...
hahahahaha
ok berat 55 ni aku nak tengok  2 kali kat mesin penimbang
emmm..nanti nak suh encik adam verify
dan amik gambar..*mesin penimbang tu
hahahaha
*gila*
ok sekarang mood hepi sebab berat badan dah ideal!
babai




nota kaki:usaha tangga kejayaan!

4 comments:

Atia Adina said...

tahniah....caiyo....trnkan lagi....hehehehhe

mrs adam said...

hehehe,tq2.
rase gembira ni.hehe
tak tahulah berapa lama nk turun ke 53 ni.hehehehe

aizyan said...

Anda di tag..sila jengah link ni ok

http://mylifeonlymyworld.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

mrs adam said...

ok,nk wat ni

Related Posts with Thumbnails

Photobook