12 December 2010

\Rahimah's Kitchen Puchong\

hello blog,
Rahimah's Kitchen ni dekat2 ngan Ipoh Station
blah belakang,restoran ni lebih baru dari ipoh station
antara menu utama:nasi kukus ayam goreng berempah,nasi dagang,nasi kerabu,keropok lekor terengganu,nasi goreng kenyir dan mee sup
menu airnye pun menarik2
first time makan nasi dagang,sedap!
pasni boleh mkn nasi dagang kat sini lagi

~bersih,kemas,selesa~

~laki aku tu malas  nak layan aku amik gambar~

eh aku ni kalau tulis pasal tempat makan mesti tak letak alamat kan
haha
nak wat macam mana aku tak tahu alamat daaa
lagipun laki ku yang drive
tibe2 je dah sampai kedai
amik gambar dan makan...
heeeee



nota kaki:kalau google ade kot alamat.heh

2 comments:

zailamohamad said...

haruslah letak alamat..zaila nak p carik ni..takpe, takpe sat lagi nak google;)

mrs adam said...

hehehe,tu la lain kali letak alamat la.wah zaila dah pergi.suka la tu

Related Posts with Thumbnails

Photobook