11 December 2010

\Mini Car Ride @ IOI Puchong\

hello blog,
dulu dah pernah cerita kisah haziq
main kereta
mini car ride ni dulu ada banyak kereta
sekarang ada byk jugak,tapi kereta yang ada remote control ada 1 je!
huhu.tak payah g sini lagi
beli je kete macam ni tahun depan.huhu

~terpaksa naik kereta barbie!~

~hazeera sempat naik kejap~

berdekatan mini car ride ni ada mesin ogawa lagi
yang kena masukkan kad tu
bagus betul diorang ni,sambil tunggu anak main kete,parents boleh berurut,huhu
sekian bebelan pasal ioi,


nota kaki:kete lain tu kena pandu sendiri~sesuai tuk kanak2 yang dah besar 3-5tahun kot

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook