18 December 2010

\Contest Si Manjaku Comel\

hello blog,
tag dari ibu husna





1- jadi follower blog Masyimalo Heart -DONE

2- anda mempunyai blog sendiri.-OK
3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik -DONE


Si Manjaku Comel.muah2

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang.-DONE
5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni-DONE
6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun..-OK
7. tag rakan2 anda 5 org-DONE

Atia
Zahira
Ciare
Sumijelly
Zaila

sekian penyertaan contest dari saya,

4 comments:

ciare (^_^)v said...

wuah saya kena tag. contest pulak tu..hehe...thanks :)

mrs adam said...

yela pn ciare kan dah ade baby,boleh join contest baby...heeee

Atia Adina said...

alamak...kene tag plak...hehehhe

mrs adam said...

masuk tau atia

Related Posts with Thumbnails

Photobook