22 February 2019

3rd Baby!Nurul Haziqah

hello blog,
lps mandi.solat magrib
lps tu mkn sate pak atan
eh sedap plak sate pak atan ni
hurmm
ok.masuk isyak terus solat
dah jom g hospital
kul 9 check in la kat wad bersalin
laki tgu kat lobi,anak2 tgu kat umah je
ala 5 minit je umah ke hospital tu ha,huhu
dr check ckp dah buka 5cm
ok jom la masuk labour room
alhamdulillah
kul 11.30mlm selamat bersalin

ni gmbr pagi 20hb.dlm wad 6B HSB

ni gmbr baru keluar
masih di labour room,belum masuk wad

sarapan @ hsb

lunch

kul 2 lebih,nurse ckp boleh call suami,yeay nak balik umah
anak2 xsbr nak tgu adik baru balik umah tu ha
adik aku plak g amik mak aku kat kg
minta tlg mak jaga masa pantang
xdpt pantang kat kg,sbb haziq hazeera sek

thank mak sebab jaga pantang di tingkat 17.huhu

mknn pantang

tak byk yg aku snap

tak ingat ari ke berapa dah ni

yeay.baby ok je pki pampers murah
beli kat QQ baby.hehehe

alhamdulillah
dah selamat bersalin
nama baby nurul haziqah
selamat berpantang kepada diri sendiri
 

21 February 2019

19 Jan 2019

hello blog,
entry sesaja

buat bihun grg ni bila ntah.lupa.termasuk dlm entry ni.patut masuk dlm entry gmbr mknn.haha
hentam saja la labu

pagi2 bgn 19 jan tu
dr malamnya perut mcm dh sakit,due 24 jan kan
sakit perut mlm tu siap mimpi g hospital.haha
bgn tdo lps solat subuh terus ajak laki dan anak2 sarapan roti canai dpn sek
kena g awal sbb kedai ni laku keras,selalu rmi org.huhu



aku mkn roti sardin n roti kosong
sambil makan tu perut sakit la jugak sikit2.bkn 10 minit sekali,so x la g hospital dulu

balik umah rehat je,sambil tgk anak2,
tghari lapar,masak sardin n telur

ptgnya anak2 ajak g jogging plak
walaupun perut sakit tetap g jugak.huhu
blk jogging singgah beli sate pak atan depan sek

masa nak g jogging bawa beg hospital siap2

ok da beli sate
sakit dah makin kerap
nak kena g hospital ni
dah kira sakit setiap 10 minit
tapi balik umah dulu,nak mandi n solat
cerita bersambung next entry.haha!
 

20 February 2019

Coklat Roses

hello blog,
ni ha saja letak gambar


sedap!
aku plg suka yg warna coklat tu

satu bekas tu  berapa rm ek
adoi lupa plak
tapi bila kira berapa coklat dalam tu,satu coklat tu rm0.40 je.hehehe
dpt beli murah,sbb ada staff kat tmpt keje laki aku jual,kirim pramugari katanya.
ada jual kat australia.hukhuk
 

19 February 2019

Restoren IMM Aroi

hello blog,
nak try kedai baru
dekat depan kedai rm2



oo menunya semua rm2
dia mcm kedai eat & repeat




ha byk tak kitorang mkn.hehe
mkn berenam plus baby dlm perut 7 la.haha
ok la sedap
sape suka masakan thai suka kedai ni
murah pun murah
ok boleh pergi sini lagi

 

18 February 2019

Oden Homemade ala FamilyMart

hello blog,
kwn dtg umah
jom la buat oden


ha tgk meriah tak.haha



kwn aku sorang tu selalu bei oden kat family mart
so dia kata rasa sama
aku plak xpenah g family mart.kesian kan.haha
 

17 February 2019

Gambar makanan Jan 2019

hello blog,

otak2 depan masjid hospital

megi grg

roti keras,buat biskut dari roti

kuih apa ek ni,ada bdk ngaji bagi

taraa
setelah 11 tahun pki blender,rosak
so tahun 2019 beli baru ler
yg tahan 11 tahun tu panasonic,so beli panasonic ler
mcm biasa beli kat shopee

terus test blender,
asam pedas blender baru namanya.haha!

ni kedai nasi kukus depan bank islam
bau dia dr tepi jln dah bau,terus rasa nak beli oi





lasagna roti katanya





pizza dari roti canai plak

sup ikan jenahak

bekal utk laki

dari awal tahun sempat la buat kan laki bekal lunch
before beranak.huhu
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook