28 November 2012

Happy 3rd Birthday Nurul Hazeera!

hello blog,
hepi besday hazeera
mama dah siap goodie bag dan tempah kek
nanti kita potong kek kat skola eh



semoga menjadi anak solehah
mama,papa, n abg haziq luv you


         
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

26 November 2012

Playground besar di Taman Tasik Titiwnagsa

hello blog,
hohoi,asgnment dh setel,exam le pulak
sedang bertungkus lumus mahu siapkan nota
ish.
mari bercerita kisah bulan september.haha
emm..1 sept,mahu keluar,ada byk agenda
atm maybank-daiso ioi-amik modul-open house-playground-restoran chinese muslim
vavava
last2 kat restoren chinese muslim tu hazeera dah ngamuk mahu balik
yela sehari suntuk keluar
emm..keluar sehari dpt wat beberapa entry blog.haha
jom cite pasal playground taman tasik titiwangsa dulu

satu je gambar @ open house

singgah R n R-lupa-nama.RnR seri kembangan kot

pakai shawl cincai je.adoi

blogger harus la snap gambar.RnR lupa-nama,seri kembangan kot

hooyeh.taman tasik ttwangsa ada playground yg besar!

best ok!

di tepi kolam

daku baru tahu kewujudannya.dolu2 playground tmn tsk ttwgsa ni kecik je

eh ada budak tecik usha2 hazeera

besar dan masih baru

ha ni 1st time aku jumpa playground ada jambatan gantung

penjual belon pon ada

bapa2 mengawal anak2 bermain

amik lagi gambar jambatan gantung tu.jakun ok.haha

haziq

hazeera

hazeera berangan nak main ni

kurang pasti kat sebelah ni tempat ape,mcm tempat main badminton.eh ye ke.suka hati aku je main teka teki

emm..satu kekurangan,walaupon masih baru,lantai dah buruk

dah buruk dan membahayakan kanak2 nak bermain di sini
apa daa
kontraktor rasuah ke?
huhu
patutnya buat la lantai yang berkualiti
dengan menggunakan material berkualiti ye
sekian

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

Test drive Audi4?

hello blog,
hohoi
laki aku ni
ada satu hari tu dia jumpa kwn dia
pas tu borak2,kwn dia nak g test drive audi baru type s4 tu
so encik adam ikut le
ada satu je gambar dia snap
baik aku letak kat blog.haha
owh bukan encik adam yg nak beli audi 4 tu ye
harus la kawan dia.haha

audi type s4

emm ape la laki aku ni
amik gambar satu je
bosan je kan
jom layan gambar lain lak
aku aku ler.huhu

haziq snap gambar ni.
macam benci je kan perut aku muncit!

hazeera ni tak boleh ke buat aksi comel skit


haziq pandai bergambar.huhu

lokasi:otk puchong prima
eh anak2 aku ni main kete masukkan duit/token je
kalau tak main duit masuk tabung dah penuh tabung tau
tapi kesian lak kalau tak bagi main
tak dapat rasa nikmat kanak2
emm...so bagi je la,duit bole cari
pengalaman berharga tuk anak2 tu.huhu
sekian


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

17 November 2012

Marhaban mengerat silaturrahim

hello blog,
gambar2 sekitar marhaban raya 2012
blok3 PT 3

ada gak yang tak join.ape daa

nmpk tak mak aku

nmpk tak hazeera

adik aku bg duit raya

tudung acik tu paling glamer.hee

la seragam la pulak.bukan janji pon

kak zura plg vouge.off course sofia comel

makan2
makan nugget,sosej n funfries je.hee
*best oo mak aku marhaban mcm2 jenis mknn kat umah jiran2 dia
aku tak join pon,tapi yang mak aku bawa balik tu aku makan la.haha

babai,haziq n hazeera nak ikut mak ndak hantar mak tam balik hostel


sekian,
 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

16 November 2012

Susahnya mahu shopping bila ada anak kecik

hello blog,
asik2 g segamat
yela kalau adik aku ajak aku mesti tak tolak
haha

wajib main,walaupon setiap minggu main

playground kipmart segamat

hazeera suka buai

alkisah aku jumpa sales
baju murah2,sibuk nak pilih
hazeera ajak main kete
aku kate kejap la mama nak beli baju
dia nangis,bad mood.sabo je la.adoi
haziq ok,dah besar,dah faham mama suka shopping.haha
hazeera je lom paham
asik je la dia bad mood,tapi dpt gak aku pilih 3 helai.haha
last2 bawa dia main kete
terus mood dia ok
berubah 360darjah mood dia!tak ke menguji kesabaran aku.huhu
dorang ni kan,semua kete dorang nak naik

kalau singgit,sorang 4 hengget.kalau 50sen murah skit la

tapi kalau tak salah aku yang ni singgit

yang kete mainan macam ni yang 50sen,ada kat tesco,carrefour n otk

aku rasa dah ratus2 la duit aku abis kat bende alah ni

tapi kan aku rasa nanti lama2 anak2 aku akan boring tak nak main lagi benda alah ni
tapi tak tahu la bile.huhu,


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

15 November 2012

Cucu Angkat?

hello blog,
mak aku kan suka kate hazeera cucu angkat
sebab muka dia yang tak macam melayu tu
haha.apa la mak aku tu
padahalnya dia lahir kat palong timur tau
mmg sah sah bukan cucu angkat

aku tak reti nak betulkan tudung dia tu

buat muka comel.control nak amik gambar

nak plak haziq lukis gambar adudu watak jahat dalam boboboi
*aku pon tak kenal adudu ni.jap aku google

owh ni la adudu yang haziq cuba lukis tu.boleh la haziq lukis muka bentuk petak
*ni gambar lama,skrg haziq dah lukis makin improve.bole la

sambung letak gambar hazeera ngan botol boboboi

budak tecik ni lagi

gambar nak g skola.hooyeh koleksi tudung hazeera dah bertmbh,tapi tak leh lawan mama la.haha

setiap hari pakai tudung lain2
*alkisah cikgu smart soleh lupa bagi tudung.apa daa.dah nak akhir tahun pon


sekian,

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida
Related Posts with Thumbnails

Photobook