04 November 2012

Bila Haziq Hazeera sambut merdeka

hello blog,
cerita lama
biasa la baru nak abadikan dalam blog
selalu abadikan dalam hp je.haha
cite pada 31ogos2012
alkisah masa tu aku tgh surf internet,tak ingat pasal ape
pas tu tetibe aku terbuka blog yg ada lagu background
lagu merdeka lak tu
31 bulan 8 57 hari mulia negara ku merdeka
lagu sudirman tu
dan anak2 aku pon suka la pulak
terus la aku ajak main lukis2 gambar bendera
dan buat bendera pakai batang belon

mewarna bendera malaysia

hazeera kaler comot eh

haziq kaler dengan teliti

ok taraaa.dah siap

malam2 haziq sibuk nak amik gambar bendera plak

sebenarnya aku tak plan nak ajak anak2 sambut merdeka
dengan melukis gambar bendera tu
tetapi berlaku secara  tibe2 je.huhu
ok sekian
p/s:hampeh punye tm tak sambung steamyx aku sebab system dorang problem!ayoyoyoyo

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Kekadang kita secara tak sengaja boleh terjoin dorg pulak. Tapi best melayan karenah dorg..

mrs adam said...

a'ah,betul tu.sebab dorang beria,mamanya terjoin sama sambut merdeka.hihi

Related Posts with Thumbnails

Photobook