26 November 2012

Playground besar di Taman Tasik Titiwnagsa

hello blog,
hohoi,asgnment dh setel,exam le pulak
sedang bertungkus lumus mahu siapkan nota
ish.
mari bercerita kisah bulan september.haha
emm..1 sept,mahu keluar,ada byk agenda
atm maybank-daiso ioi-amik modul-open house-playground-restoran chinese muslim
vavava
last2 kat restoren chinese muslim tu hazeera dah ngamuk mahu balik
yela sehari suntuk keluar
emm..keluar sehari dpt wat beberapa entry blog.haha
jom cite pasal playground taman tasik titiwangsa dulu

satu je gambar @ open house

singgah R n R-lupa-nama.RnR seri kembangan kot

pakai shawl cincai je.adoi

blogger harus la snap gambar.RnR lupa-nama,seri kembangan kot

hooyeh.taman tasik ttwangsa ada playground yg besar!

best ok!

di tepi kolam

daku baru tahu kewujudannya.dolu2 playground tmn tsk ttwgsa ni kecik je

eh ada budak tecik usha2 hazeera

besar dan masih baru

ha ni 1st time aku jumpa playground ada jambatan gantung

penjual belon pon ada

bapa2 mengawal anak2 bermain

amik lagi gambar jambatan gantung tu.jakun ok.haha

haziq

hazeera

hazeera berangan nak main ni

kurang pasti kat sebelah ni tempat ape,mcm tempat main badminton.eh ye ke.suka hati aku je main teka teki

emm..satu kekurangan,walaupon masih baru,lantai dah buruk

dah buruk dan membahayakan kanak2 nak bermain di sini
apa daa
kontraktor rasuah ke?
huhu
patutnya buat la lantai yang berkualiti
dengan menggunakan material berkualiti ye
sekian

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

Sharinginfoz said...

dah lama tak pi sana bawa anak2

AnneRaini said...

kat tasik perdana pun besar...

mrs adam said...

sharinginfoz,
bawa la g sini,besar...hihi

mrs adam said...

anne,
owh thanks sebab memberi idea taman tasik perdana tu,dah lama tak g tempat dating dolu2 tu.heeee

Related Posts with Thumbnails

Photobook