29 June 2013

Sarapan @ Foodcourt Putrajaya

hello blog,
mak oi aku ni ntah ape2
kejap ada mood lepas tu xde mood nak merapu kat blog ni
ish pale hotak pikir report final year project aje
proceed tak proceed lagi.adoi
dah dah jom bercerita
ni ha,biasala kan cite bulan 2
masa ni nak g kelas tghari,tapi kena g lcct jap paginya tu
so singgah la putrajaya sarapan jap
bukan main beria puchong-->putrajaya-->lcct-->pj
ape nak buat semua pon sebab ada hal
bukan jejalan pon.huhu

gambar selingan bebudak ni main panjat2

zeera nape buat muka mcm tu .huhu

sempat gak snap gambar mereka bertiga yg proper
susah tau.

mama sensorang lak

hazeera



haziq

byk gak pilihan kat food court ni kan
laki aku masa bujang suka je g sini,lps tu bila dah anak 2 pon dia ajak g sini


gerai nasi lemak tu ramai org beratur.lain kali nak cuba la

beli air

aku tak tahu nak mkn ape,pki amik je ni
nasi ambeng

roti canai



zeera buat muka tak de mood.ntah ape2 la zeera oi


sekian bebelan,
 

13 June 2013

Poliklinik Puchong Permai

hello blog,
mak oi anak2 aku ni
tetiap bulan sakit.
bulan satu g klinik alam medic
bulan dua kita try poliklinik puchong permai lak la
dekat je dari umah,naik kete 3 minit dah sampai.huhu
tapi kan dah dua klinik lain try selain klinik zuraidah
klinik zuraidah jugak yang best,ada kuda leh main2.haha
tapi tu la ,klinik zuraidah tak leh pakai kad prudential
sebab tu la g klinik ni


teka sape yang sakit?

hazeera tengah tengok ikan

alkisah hazeera yang sakit
muntah2 tak berenti
g klinik doktor cucuk ubat kat vontot
adoi
ni sebab salah makan la ni
alhamdulillah sehai dua dah ok
risau aku.huhu
emm klinik ni pon mahal gak,tapi tak semahal klinik alam medic
memang la aku tak bayar
tapi aku check baki kad prudential tu
sebab aku aku tahu dia cas mahal ke murah
owh sekali bulan march haziq plak demam,
klinik bulan mac dapat yang murah.haha
nant aku cite ek
sekian
 

12 June 2013

Gerai makanan belakang Uniten

hello blog,
dari hulu langat nak ke puchong singgah bangi jap
encik adam kan suka beno tempat ni
dari dia keje kat dengkil lagi dia suka pergi sini
kiranya dari zaman bujang sampai dah anak 2 asik2 g sini
ak kate ada share tak de la pulak.haha

beli ape tu

kopok lekor ada,pisang goreng ada,coconut shake ada,durian crepe pon ada.
senag kate macam2 ada

dia beli nasi lemak ayam dara la pulak

kawasan sekitar

ha dekat betul ngan uniten

sebelum balik umah,singgah tempat nak wat open house tahun baru cina 1malaysia

buat kat puchong tu.tu la jakun.haha

wah macam best.nt aku citer kitorang pergi ke tak ye.hukhuk


sekian,

 

A visit to the dentist 2013

hello blog,
owh sebelum balik umah
meh meh singgah klinik pergigian hulu langat
nak tampal gigi zeera ni
sambil tu check up gg sekali satu family
beria sampai hulu langat
tak pe encik adam boleh bawa
nape g hulu langat?
harus la sebab kawan aku yg wat treatmentnya


bagus sampai awal.muka bangun tdo

ha tengok siap tunggu dalam bilik doktor.haha

hazeera tak takut

haziq pon tak takut


tak takut tak takut pon sila la tengok pegangan tangan aku tu.huhu.tak nak bagi dia takut
huhu.ok la tu zeera.good job

haziq tak kena tampal,just check up je,tak de problem



owh tahun 2012 ngan ina
tahun ni ngan munirah
thank you irah!
 

11 June 2013

Kedai Makan Kak Izan @ Salak Tinggi

hello blog,
cuti skola je mesti balik kampung
banyak la budak2 ni buat onar
pas tu aku tak leh nak marah,ramai mak sedare back up dorang
ish sabo je la


mood menulis dan mewarna datang

dah malam pon tak nak tidur

aku kan nak beli alas meja macam mak aku ni,tapi bile aku nak beli dah abis
menci sey.sampai skrg tak jumpa corak bunga matahari ni,last2 beli  yang lain

ok.dah nak balik puchong,berenti makan kat salak tinggi jap

owh nama kedainya kedai makan kak izan

alamak lupa snap gambar,makan ikan bakar masa ni,sedap la jugak

mkn ikan bakar teringat ikan bakar kat kolej kat hukm,


 

Pulut kuning @ Papa Rich Bandar Puteri

hello blog,
ya Allah
aku ingat nasi kuning
rupanya pulut kuning.huhu
emm dah order makan je la


ni la pulut kuning nya,kat papa rich tu

peh air ni mmg sedap!

izan makan nasi ayam

tapi aku rasa kalau nasi ayam baik maiak TCRS kot
opis aku ni dekat ngan segala mak nenek kedai makan,kopitiam dll
daripada tak penah masuk papa rich,termasuk jugak kan.haha
tapi aku nak dekat pindah keje
haha


 

10 June 2013

Main Skuter @ Dataran Masjid Putrajaya

hello blog,
papa jom g putrajaya
nak main skuter
beria ok kena g putrajaya nak main skuter
macam la kat puchong tak de tempat nak main kan.hukhuk
jom jom

hazeera masih blaja

haziq

wah ramai orang la

ada jual macam2 


aku ajar anak aku tengok2 je,tak boleh beli.huhu
*selamat dorang ikut kate aku

hazeera buat ape tu

ha kan betul dorang tengok2 je
*sebab aku cakap kalau nak mama beli kat tempat lain,kat sini mahal.huhu.
lagipon anak2 aku ni mainan dah banyak gile tak muat bilik dorang.haha

haziq

bergambar bertiga gak


thanks papa bawa main skuter jejauh.huhu
ceh tak de jauh sangat kot


 
Related Posts with Thumbnails

Photobook