12 June 2013

Gerai makanan belakang Uniten

hello blog,
dari hulu langat nak ke puchong singgah bangi jap
encik adam kan suka beno tempat ni
dari dia keje kat dengkil lagi dia suka pergi sini
kiranya dari zaman bujang sampai dah anak 2 asik2 g sini
ak kate ada share tak de la pulak.haha

beli ape tu

kopok lekor ada,pisang goreng ada,coconut shake ada,durian crepe pon ada.
senag kate macam2 ada

dia beli nasi lemak ayam dara la pulak

kawasan sekitar

ha dekat betul ngan uniten

sebelum balik umah,singgah tempat nak wat open house tahun baru cina 1malaysia

buat kat puchong tu.tu la jakun.haha

wah macam best.nt aku citer kitorang pergi ke tak ye.hukhuk


sekian,

 

4 comments:

Ann Ishak said...

uissss lamanya baru nak buat open house tahun baru cina 1 malaysia

Mawardi Yunus said...

wah lama dah x singgah sini. wadi dtg ni :)

mrs adam said...

Ann Ishak,
cerita saya ni je yg lama,open house tu bulan feb .tp cerita kat blog saya kuar bulan jun.huhu

mrs adam said...

Mawardi Yunus,
singgah la tempat tu.best.huhu.selamat dtg.hihi

Related Posts with Thumbnails

Photobook