13 June 2013

Poliklinik Puchong Permai

hello blog,
mak oi anak2 aku ni
tetiap bulan sakit.
bulan satu g klinik alam medic
bulan dua kita try poliklinik puchong permai lak la
dekat je dari umah,naik kete 3 minit dah sampai.huhu
tapi kan dah dua klinik lain try selain klinik zuraidah
klinik zuraidah jugak yang best,ada kuda leh main2.haha
tapi tu la ,klinik zuraidah tak leh pakai kad prudential
sebab tu la g klinik ni


teka sape yang sakit?

hazeera tengah tengok ikan

alkisah hazeera yang sakit
muntah2 tak berenti
g klinik doktor cucuk ubat kat vontot
adoi
ni sebab salah makan la ni
alhamdulillah sehai dua dah ok
risau aku.huhu
emm klinik ni pon mahal gak,tapi tak semahal klinik alam medic
memang la aku tak bayar
tapi aku check baki kad prudential tu
sebab aku aku tahu dia cas mahal ke murah
owh sekali bulan march haziq plak demam,
klinik bulan mac dapat yang murah.haha
nant aku cite ek
sekian
 

4 comments:

Ann Ishak said...

wah, dah boleh buat directory clinik murah dan mahal ni :)

mrs adam said...

Ann Ishak,
hehe.buat directory sikit2 je ni.

Cho Zila said...

gituler yerk kalau ada anakkan.. kenalah amek tau banyak bendakan... dekatjer kita puchong

mrs adam said...

cho zila,
ye ke awak duk dekat2 area saya kat puchong ni,almklumla puchong ni besar jugak.eh ntah2 klu terserempak tak kenal kot.hehehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook