22 June 2017

Sparring Taekwando @ Gombak

hello blog,
gambar sekitar masuk sparring lagi
kali ni di gombak plak










hazeera dapat no 3 sbb peserta tak ramai.huhu
haziq kalah,menangis plak tu.adoi
adoi anak2 ku kenapalah korang nangis masuk sparring.pening aku.haha!
 

21 June 2017

Tilawah Alquran Antarabangsa @ PWTC, Rice Garden @ Sunway Putra Mall

hello blog,
wah ada rombongan g tilawah alquran kat pwtc la
jom g

sebelum masuk tilawah makan kat sunway putra mall dulu












byk gak tempat makan kat sunway putra mall tu
aku snap pamplet je
yg makan nasi arab kat rice garden tu
peh mmg best dgr tilawah alquran live,beza dgn tgk tv tau.huhu
owh ustaz hariri pembaca intisari alquran tu kan classmate kelas master aku
peh sedap ustaz berbicara
kawan2 aku siap selpie dgn ustaz hariri lagi

 

Cendol Pandan, Berkat Madinah, Nasi Kotak

hello blog,
entry nak masuk gambar makanan beli


cendol pandan


kebab beli kat berkat madinah
*ni customer laki aku belanja


nasi kotak

jamuan kursus jakim


lori cendol pandan tu ada kat tol hospital sg buloh
so sape lalu situ singgah ler beli
boleh la sedap
satu 3.50-6.00,depend kepada jenis
kebab tu aku rasa biasa je sbb bukan tekak arab kot.haha
nasi kotak sedap
 

20 June 2017

Bila Anak2 Kena Belajar

hello blog,
letak gambar anak2
cerita anak2


spinner haziq

aku snap gambar dia belajar sbb nk tunjuk kat bapak dia.huhu

hazeera plak

tewas

dua2 pun tewas.huhu

balik kg,main kolam dgn sepupu

dia selpie plak




bukan main lagi si hazeera berselpie bagai
ok la tu.sekian cerita anak2
 

19 June 2017

Sambutan Hari Guru 2017 @ SKSB

hello blog,
sambutan hari guru
haziq dah darjah 3,so dia masuk persembahan,jadi hulubalang


hazeera dan kawan2 yg bagi hadiah kat cikgu






ni cikgu marina
adik kedua aku.teka yg mana 1.huhu

alahai haziq si hulubalang kurus.haha
tu hazeera mintak cikgu dia amik gambar haziq berlakon.hehe
sekian cerita hari guru
 

Homemade Mei 2017

hello blog,
jom letak gambar masakan sendiri


asam pedas ikan patin

kobis goreng

goreng pisang dan sambal kicap.johor style

kerabu pucuk api

burger

homemade ok

nasi lemak,aym grg,sardin


bbq chicken


ayam masak ala korea .konon

udang sambal


keledek

cencaru masak masuk oven.pki pes beli
ketam.pucuk paku masak lemak


koktel,puding roti,roti telur,ketam,kari ikan,sambal
ni menu berbuka day 1

talapia grg,sayur lemak.ada sambal
ni menu berbuka day 2.kat umah mak aku


adik ke2 aku wat puding keramel

sekian.masak hari2 utk lebih jimat.huhuhu
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook