28 June 2017

Melawat Tapak Za'ba @ Negeri Sembilan

hello blog,
puasa pertama mak aku ada kat umah aku
hooyeh
puasa kedua balik kg,aku,haziq,hazeera,adik aku dan mak aku blk kg
tapi singgah teratak za'ba kejap
saja melawat tempat bersejarah











dalam teratak za'ba tu tak bole amik gambar
so gambar yg ada hanyala gambar di luar teratak sahaja
dari teratak za'ba kitorang singgah bahau shopping skit
pas tu baru balik kg
hooyeh balik kg
 

27 June 2017

10th Anniversary @ Meisan Szechuan Restaurant Quality Hotel

hello blog,
25/5 adalah anniversary perkahwinan aku
alhamdulillah tahun 2017 ni ialah tahun ke 10 usia perkahwinan iouls
jom g mkn kat hotel


mak aku join sekali,sbb rabu dia hantar adik aku g uitm penang,khamis nya kitorang g makan steamboat ni


ha tgk la muka comot aku,baju pon tak tukar,balik keje terus gerak g sini


















jgn tak tahu 1 restoran tu family kitorang je makan.haha
aku beli kupon kat 8excite
murah jugak,1 kepala rm20
sekian cerita
 

26 June 2017

Masuk UITM Pulau Pinang

hello blog,
adik aku dapat uitm penang
jom la
mak dan adik aku no 4 dan 5 g hantar
yg ni anak ke 6 masuk u
gambar tak de rupanya.haha



ada gambar ni je.masa singgah solat



gambar bilik kat uitm bertam

orientasi seminggu lepas tu balik umah
cuti seminggu masa minggu 1st puasa tu
so lps cuti seminggu tu aku ada g hantar ke penang ngan adik no 4 aku
tu cite bulan 6 ye
nt aku letak byk skit gambar uitm bertam
selamat belajar fariha!
 

24 June 2017

Program Transformasi Minda siri 1/2017 @ KSKB Sg Buloh

hello blog,
gambar sekitar PTM siri 1/2017
iouls jadi fasi
tu la masuk blog ni ha.huhu

ya ampun mcm mana la aku duduk tu.adoi

peserta kena denda

penderamah sprm


ldk group 9










dgn para fasi yg lain


majlis penutup







senam pagi





ha subuh lagi dah kena kumpul



best jugak dapat jadi fasi ni
peh minggu last yg bz sebelum puasa ni
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook