My Nuffnang

27 June 2019

Shopping raya @ Tesco Shah Alam

hello blog,
lps swimming
terus g tesco shah alam sebelah pusat aquatik tu



tdo

mama dan kakak hazeera

beli tealive jap

tgk2 je tu

fav mama.strawberry puding!

selalu g tesco ni,tgk baju2 mcm ok je
beli sini je la


mkn jap


beli baju raya mama dan kakak zeera je
sbb baju perempuan je byk kat sini
dah setel kat tesco,g cbs kat tepi tesco tu
peh 10 mlm baru siap
ok dah jom balik
 

26 June 2019

Buku Pertama Haziqah dan Swimming pertama

hello blog,
stroller dah beli
car seat dah beli
baby carrier dah beli
hurmmm
skrg cari mainan dan cloth book  baby plak

ni ha bukunya

la dia tdo plak org suruh amik gambar

kakak dan abg kelas renang

haziqah dah 3 bulan,jom masuk kolam!

ok.dah .masuk 10minit je ni.hehehe

nt bila abg dan kakak kelas renang,haziqah masuk kolam lagi ya
 

Hazeera borong anak patung My Little Pony

hello blog,
ya ampun
abis la hazeera ikut perangai mama
sekali suka sesuatu terus beli byk buat collection
hahahahaha
hurmmmm

my little pony kat booth hospital



kat booth hospital dia beli dua

yg ni kat cbs subest






kat cbs subest beli lagi 3
hazeera nak beli 1 je,tapi aku tahu nt dia ajak pergi cbs lagi nak tambah koleksi so aku suruh beli terus.hahaha
dah cukup 5!ada 6 semua,lagi satu xde kat booth hospital , xde kat cbs
hurmm yg tu kena beli kat shoppee  la,yg warna putih nama dia Rarity

haziqah dipaksa menjadi model bergambar dgn pony.haha

sekian cerita patung little pony hazeera,

 

25 June 2019

Sendayu Tinggi dan Hada Labo Warehouse Sale dan demam Personal Shopper

hello blog,
ni ha
kwn aku g warehouse sale sendayu tinggi
dia g sbb adik dia ahli
so aku join la kirim


aku kirim byk
tapi dpt ni je.huhu
beratur 5 jam oi
personal shopper byk beli yg awal2 tu,abis semua.huhuhu
hurmmm kira ok la ni,dpt gak pakai sendayu tinggi harga offer.haha!

taraa
brg lain plak

ni ha
kwn aku g warehouse sale hada labo plak
dia tanya nak kirim ke,harus la aku kirim
aku mmg suka toner/lotiomn HL tu
dulu pakai HL sbb terpengaruh baca blog redmummy
awal2 dulu pakai botol putih,
lps tu botol biru
now botol merah
HL ni mahal skit,tapi sebotol tu pakai lama,hampir 2 tahun rasanya
so tak la mahal kot.hukhuk
aku suka sbb ko tak payah pakai kapas nak apply toner tu kat muka
pakai tapak tgn je
boleh tak suka sbb tu.hahaha
peh best betul HL buat warehouse sale,murah!!mask tu aku tak penah pakai,yela satu keping mask tu RM11.90.mmg tak mampu la.haha
ni aku dpt beli sekeping ada yg rm3,rm4 dan rm5 sbb tu aku borong 15 keping terus,hahaha
wei bio aqua mask tu aku suka!
lip balm mentholatum tu satu rm2 je wei.klu harga biasa kan rm14.90


tadaa ni kirim personal shopper lain
jumpa kat ig dan join group telegram
sajada neelofa di warehouse sale jugakkkk

ni baru skit
antara yg aku kirim ps wei
ada byk lagi aku kirim.hahahah
nt la klu ada gmbr aku masuk sini
sekian bebelan
 

Check up baby Haziqah 3 bulan @ KK Sg Buloh

hello blog,
gambar masa kat kk
sementara tgu turn






penat.terus tdo

check up ptg,
boleh haziq hazeera temankan

 

24 June 2019

Gambar makanan @ April 2019

hello blog,
wei gmbr homemade april tak byk
so letak gambar mknn la ye
pisang grg cheese dpn sek
RM5

putu piring depan sek RM3

pau goreng depan masjid RM5

kuih bingka mak bdk ngaji bagi

ha ni ayam penyet,aku buat sendiri

taraa.jadi tak.hahahaa

asam pedas depan masjid

ayam muiz dpn sek


durian crepe subang bestari beli kat pasaraya ikhwan


tapi sayang,isi duriannya masam!!tak mkn wei
buang je
buang je la RM6.30
aku mls nk minta ganti/tukar sbb mls nk g pasaraya ikhwan tu

nasi lemak cafe hospital

laksa cafe hospital

mee sup cafe hospital

nasi lemak aku buat

hous boom kat pasaraya ikhwan

bomboloni pasaraya ikhwan

sekian.
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook