30 June 2015

Aktiviti Hujung Minggu Bersama Anak-anak

hello blog,
yuhuu dah akhir bulan 6
cite aku baru nak cite bulan 5 2015 punye.huhu
bulan 5 xde yg menarik
ada 8 entry je kat draf
so jom

main badminton

pagi2 main kat sini,tmn permainan kat bukit rahman putra
jgn tak tahu tu net kami psg sendiri tau
adik aku bg haziq net tu
adik aku tu dulu wakil badminton chess and badminton
skrg dah kurang skit(adik no4)
skrg adik no 6 dan 7 aktif gak wakil2 catur ni,smpi peringkat negeri rasanya
aku tak ambik port sgt,sebab slalu dorang wakil je,tp xmenang.haha!

zeera in action










ha tgk punya la nak cpt
edit gambar terbaik
apesal blogger ni xde option utk rotate gambar?haha
ok la tu je pon aktiviti weekend kitorang
badminton,taekwando,tmn permainan
badminton pagi guna gelanggang free,ptg main kat tropicana
bulan puasa xde la g
tp taekwando tetap ada la
haziq dah talipinggang hijau 1,hazeera kuning 1
sekian

 

27 June 2015

Each A Cup,Dunkin Donut dan Kenny Rogers

hello blog,
ni ha g sogo sesaje je pon
tak rancang nak buat ape
last2 tgk ape yg kami buat

beli each a cup




window shopping dan bergambar



lepak kat food court aras 6

sambil layan dunkin donut

dgn each a cup




balik papa tapau KR



oh ya papa tapau KR dari kota damansara
ayah dorang keje,kami bertiga je jejalan.huhu
window2 shopping pon beli jugak
beli kasut raya dorang siap2
kami kuar kul 11pagi,balik kul 7 mlm.haha gile lama!
ok la tu dpt g pesta buku,naik ktm,naik star lrt,g sogo dan jln tar
sekian abis cite bulan april 2015
lps ni sambung citer bulan mei 2015.huhu
 

26 June 2015

First time naik STAR LRT 2015

hello blog,
ni la haziq sibuk nak naik STAR LRT lak
kan LRT ada dua,1 star 1 lagi putra yg g klcc tu
putra lrt dah penah naik
so kali ni naik star lrt plak
dari pwtc ke sogo je pun.huhuhu
balik dari pesta buku,kami g sogo

haziq

hazeera betulkan signage tu.huhu.rajin terlebih!

ha tgk hazeera tu

kena beratur beli tiket kat mesin lak
*ktm x guna mesin dah,guna kaunter je(mcm terbalik kan ktm ni)
yg lrt guna mesin,xde kaunter

sementara aku beratur dorang buat ini ler

dah jom naik haziq

muka gembira.huhu

selpie jap

sementara tgu train

so semua dah naik,keretapi ktm biasa,erl,ktm,putra lrt,star lrt,bas rapid,feri,bot,teksi,bas 2tingkat
yang belum bas express,kapal terbang,sampan,helikopter,roket.huhu

 

25 June 2015

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015 @ PWTC

hello blog,
ni ha kami naik komuter g pesta buku!
dah lama tak g pesta buku semenjak kawen
sebelum kawen mmg tetiap tahun g sini
kiranya 2002-2006 mmg selalu g
2007 tak g dah
so 2015 baru g lagi dgn anak2.huhu

bergambar sebentar

maskot ape ntah,lupa aku,goldier kot

ha tu dia,nmpk tak Pesta buku antarabangsa tu

bergambar lagi

gambar lagi








amik sikit je gambar
jejalan beli buku dorang je
dorang nak buku ana muslim
naseb ada baucer buku.huhu
tatata...
 

24 June 2015

Anak-anak yang suka naik komuter

hello blog,
anak2 aku suka naik komuter
siap berdoa dpt komuter baru
sbb komuter ada 2 jenis,baru dan lama.huhu

yuhuuu kami nak keluar

nak g mana tu

selpie di stesen komuter.huhu

tgk kan gembira betul muka mereka

taraa dah masuk komuter

bergambar lagi


teka kami nak ke mana?huhu
next entry kita ckp g mana ye
tungguuuuu
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook