30 November 2015

Dinner @ Suria Teh Tarik(mahal giler)

hello blog,
lepas tgk polis evo
singgah solat
pas tu nak ke kedai ustaz
siapa taktahu kedai ustaz kota damansara
kedai accesories telefon paling glamer di abad ini
sentiasa penuh kedai tu
aku nak beli tempered glass utk hp baru aku
tapi hujan la plak
so laki aku ajak dinner dulu
ni gambar mlm sebelum tu.hazeera main kucing kat umah kwn opis aku

wat sarapan mee goreng

ni gambar dinner

haziq

kedai ni kedai mamak namanya suria teh tarik

selpie jap

laki aku n hazeera mkn mee goreng
(padahal pagi aku grg mee kot,yela mee aku tak sama ngan mee kedai mamak ni,)


selpie ngan haziq plak

haziq mkn nasi grg cina,aku mkn sekali ngan dia

hazeera

bil kedai mamak yg mahal
nasi gorengg cina tak sedap sgt pon rm7.31?
sabo jela
mee goreng rm5.30
fresh orange rm5.30?

ni cover ipod baru rm5.30 je beli kat daiso
dan cover hp lenovo lama aku,yg dah jd hp haziq
beli kedai ustaz la
siap dinner
gerak ke kedai ustaz
pasang tempered glass huawei honor aku
dan ipod hazeera
nk psg kat lenovo a680 tu tak de plak
aku rasa accesories lenovo a680 bakal pupus la.huhu
beli cover lenovo
ish nanti nak g kedai ustza lagi
nak pasang tempered glass kat note plak
owh sebaris ngan kedai ustaz ialah kedai gadget 666
dua2 pon kedai gadget hp yg top meletop milik orang melayu
sekian dah abis bulan november
cerita oktober pon abis
insyaAllah bln 12 aku up cerita nov
(tu pon tak janji sebab harus utamakan assignment dan final exam.huhu)
sekian bebelan

 

Hazeera Model Hair Band Bunga MrDIY

hello blog,
lepas tgk wayang baru sempat nak masuk daiso dan myDIY
aku suka masuk dua kedai ni sebab murah kan.huhu

hazeera tgh nak beli hair band plak



test 1,ungu pink putih

test 2,peach

test 3, pink ke ape ha warna ni

test 4,warna warni

ni la yg dia beli akhirnya

xde ape pon nak beli
jejalab beli ntah ape2
beli cover ipod lagi,walaupon minggu lepasnya baru beli
sebab rm5.30 je kan
ish dulu rm5,keranamu GST
hurmmmmm
 

29 November 2015

Tengok Polis Evo @ Encorp Strand Mall

hello blog,
ok siap makan kat rakshee
sambung jejalan kat encorp strand mall plak
pas tu terus g tgk wayang
haziq tak bg g lambat.haha

selpie jap

beratur nak amik tiket

hazeera

papa ,haziq n hulk

berselpie dgn hulk.huhu

bergmbr dgn dinasour plak

bergambar selagi boleh.haha

ni je la gambar selpie berdua yg tak dikacau.huhu

sesaja snap

amik popcorn b4 masuk
(amik sbb kupon dah beli pki groupon kan)

hazeera b4 masuk

b4 mula

best la polis evo ni
kitorang tgk weekend last b4 polis evo stop tayangan
lama tu kat pawagam cite ni
now dah ada kat astro first dan ada illegal online.huhu
tu pon ulang2 haziq tgk,aku rasa dia dah hafal cite ni.haha!

 

28 November 2015

Rakshee @ The Strand,Kota Damansara

hello blog,
tengok wayang kat encorp strand mall ptg
sebelum tu boleh la kita makan
owh makan kat rakshee ni sebab aku ada tengok kedai ni masuk tv
rancangan selebriti makan gitu la kot
tup2 baru2 ni pon rakshee masuk JJCM TV3
wah hebat2
tapi aku mula2 ingat rakshee ni dalam encorp strand mall tu
rupanya salah
semua kedai2 area mall tu dorang panggil the strand
mall tu nama encorp strand mall
area2 mall tu panggil the strand
macam tu pulak
parking dalam mall
kena la keluar jalan sikit ke bangunan depan mall tu nak cari rakshee ni
dia sebaris ariani
ok jom makan,setelah penat cari dan jalan.hukhuk


tepi kedai

hazeera

ape la yg dia bebelkan tu

air masak free.huhu

ada kek,tapi tak order ni pon

kaunter


kedai cantik

hazeera sejuk,dia mintak cardigan mama plak

tetibe jumpa kawan opis aku,pon mkn sini jugak
sepupu kwn opis aku ni keje kat rakshee ni

bil,tak la mahal sgt.hukhuk
*ni snap pki ipod

ni snap pakai honor 4c
saja test2 amik gambar sambil tgu mknn.huhu

baked pasta marinara,rm9.90


Rakshee Burger Mini,rm9.90

bakso soup ,rm1.90 semangkuk

jom mkn

aku nak selpie berdua,harus la haziq menyebok

selpie ngan kwn opis aku

emm sejak rakshee ni masuk tv
aku dah lama ajak
ni la baru laki aku bawa.hukhuk
emm..next time kita cuba kedai lain plak ye
aku kan suka cuba kedai macam2
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook