30 November 2015

Dinner @ Suria Teh Tarik(mahal giler)

hello blog,
lepas tgk polis evo
singgah solat
pas tu nak ke kedai ustaz
siapa taktahu kedai ustaz kota damansara
kedai accesories telefon paling glamer di abad ini
sentiasa penuh kedai tu
aku nak beli tempered glass utk hp baru aku
tapi hujan la plak
so laki aku ajak dinner dulu
ni gambar mlm sebelum tu.hazeera main kucing kat umah kwn opis aku

wat sarapan mee goreng

ni gambar dinner

haziq

kedai ni kedai mamak namanya suria teh tarik

selpie jap

laki aku n hazeera mkn mee goreng
(padahal pagi aku grg mee kot,yela mee aku tak sama ngan mee kedai mamak ni,)


selpie ngan haziq plak

haziq mkn nasi grg cina,aku mkn sekali ngan dia

hazeera

bil kedai mamak yg mahal
nasi gorengg cina tak sedap sgt pon rm7.31?
sabo jela
mee goreng rm5.30
fresh orange rm5.30?

ni cover ipod baru rm5.30 je beli kat daiso
dan cover hp lenovo lama aku,yg dah jd hp haziq
beli kedai ustaz la
siap dinner
gerak ke kedai ustaz
pasang tempered glass huawei honor aku
dan ipod hazeera
nk psg kat lenovo a680 tu tak de plak
aku rasa accesories lenovo a680 bakal pupus la.huhu
beli cover lenovo
ish nanti nak g kedai ustza lagi
nak pasang tempered glass kat note plak
owh sebaris ngan kedai ustaz ialah kedai gadget 666
dua2 pon kedai gadget hp yg top meletop milik orang melayu
sekian dah abis bulan november
cerita oktober pon abis
insyaAllah bln 12 aku up cerita nov
(tu pon tak janji sebab harus utamakan assignment dan final exam.huhu)
sekian bebelan

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook