30 November 2013

Makan Aiskrim je kejenya

hello blog,
ya ampun anak2 aku ikut perangai aku
suka makan aiskrim.huhu

haziq

zeera wat gaya ape tu

ni ha aiskrimnya


ish lps ni klu dorang mkn aiskrim aku tak nak join.azam le konon
haha
 

27 November 2013

Sesi bermain dengan teddy bear

hello blog,
hazeera suka main dengan teddy bear
dia ada berbelas atau berpuloh ekor teddy bear
aku pon tak sempat nak kira ada berapa dan tak senpat nak snap semua.haha
aku ingat nak amik gambar semua teddy bear dia tu
tapi asik je la tak sempat kan.haha
ni letak gambar sebahagian

dia tengah main kad dengan teddy bear dia.haha

haziq main lego

ckp ape ntah

susah nak snap gambar yg proper

tak abis lagi main kad

gambar selingan,aktiviti buat bubur lambuk di tempat keje aku



sekian
 

26 November 2013

Besday Celebration @ Bulan Puasa

hello blog,
bulan nov besday hazeera
tapi aku baru nak cite pasal besday si haziq
haziq punye besday bulan 7
masa tu bulan pose
so aku wat goodie bag bulan makanan la
yela budak2 kan baru nk belajar puasa kang dpt goodie bag makanan dorang berbuka plak.huhu

taraa.dpt kotak pensel as goodie bag

tahun ni tempah sticker

pengorek pensel polka dot dlm kotak pensel tu

tiramisu dan kek lupa nama.potong kek kecik je ni.kek besar masa raya kat umah nenek ye haziq

emm tepek la sign "happy birthday" tu

potong kek.hepi besday haziq.semoga jadi anak yg soleh

gambar selingan hazeera

haziq dah 5 tahun
dah 5 kali jugak la aku sediakan goodie bag.huhu
 

25 November 2013

Sarapan di R & R Sg Buloh

hello blog,
R & R sg buloh adalah restoran jejantas sg buloh
amboi2 pagi2 mkn kat highway.huhu
ish aku dah masukkan gambar kat draft dari minggu ke2 nov
tapi baru nak taip entry minggu ke4 ni.adoi
nak buat mcm mana,tak reti urus masa.huhu
ni la cerita bulan julai 2013
bulan julai bulan puasa
daku duk puchong tp keje kat sg buloh masa bulan julai ni
aku pindah sg buloh bln 9
sebab berulang puchong-sg buloh la g sarapan kat r&r tu

haziq

hazeera

amboi2 gembira nampak

menu sarapan biasa je


keje aku snap gambar anak

mkn2

owh start bulan julai haziq n hazeera pon berpindah ke sekolah baru
ish dah rugi bayar pendaftaran smart soleh seribu lebih seorang tapi belajar setengah tahun je.huhu
nak buat mcm mana,dah mamanya pindah anak2 kena la ikut
so pergila mereka ke sekolah tadika islam bistari kg melayu sg buloh
yuran pendaftaran utk 2 org utk setengah tahun ialah lima ratus lebih
ok la tu lebih murah dr smart soleh
dah yuran bulanan jugak separuh dari smart soleh.huhu
ok dah2 ni nak cite psl sarapan ke cite tadika anak2
sekian bebelan

 
Related Posts with Thumbnails

Photobook