30 December 2013

Kesukaan anak-anak di tempat tinggal baru

hello blog,
taraa bulan 9 kami pon pindah dari puchong ke sg buloh
sebab keje.hukhuk
babai puchong
tapi anak2 suka rumah baru

hazeera main skuter kat tmn permainan

gaya haziq

alamak ada budak lelaki follow hazeera.hakhak


emm..
alhamdulillah
 

29 December 2013

Model Tadika Islam Bistari

hello blog,
mari letak gambar

banner tadika islam bistari dah ada.utk pendaftaran 2014

masa ni bw hazeera g jumpa doktor gg

kt hospital sg buloh

ha ni la,gambar haziq ada dlm banner,haziq yg pki songkok ada merah kat ats tu.

wee..baru skola dah jd model tadika.hakhak
perasan

 

Kejakunan Melanda : Ketupat Sotong

hello blog,
peh ni lagi satu
bila musim raya setiap unit buat open house
taraaa
best2,asik makan je.adoi
ni masa open house unit keselamatan
opss open house unit sendiri xsempat snap gambar.adoi


ok.aku jakun.1st time mkn dan tgk ketupat sotong

dalam bekas

gambar lain,breakfast di kg melayu sg buloh
*jgn tak tahu nama je kampung,tapi harga bandar ok!**sakit kepala hotak aku.huhu

hazeera

yg ni sarapan kat selayang
masa ni beria nak cari kotak,sampai ke sini carinya
last2 amik kat carefour puchong je.haha

kemain encik adam amik mknn anak mcm mknn org dewasa.last2 aku yg abiskan

hazeera

aku amik ni je.diet konon

sekian,
 

28 December 2013

Ustaz Don Di Depan Mata

hello blog,
alhamdulillah
ni la untung keje gomen,boleh involve aktiviti berfaedah
dlu masa keje private asik keje keje keje saje
no event2 mcm ni.hee
ok dah ni nak letak gambar ustaz don
alkisah byk je ceramah2 mcm ni setiap minggu
tp aku kasi up penceramah yg top je la.hee
untuk rekod sendiri je ni
smbil kongsi2 ngan sape2 yg nk baca blog sendu aku ni.haha

snap gambar dari jauh

masa ni ceramah dah abis,ustaz don nak kuar da

snap dekat2,berebut2 org.adoi

snap lg,gambar asal ada.haha

taraa.beli buku dan amik autograf.live

peh mmg best ustaz don ni
tak ngantuk pon
best best
lepas ni dorang nak panggil ustaz don lagi.lalala
sekian

 

23 December 2013

Tadika Islam Bistari Kampung Melayu Sungai Buloh

hello blog,
alkisah aku pindah keje
harus la pindah umah jugak sebab jauh dr puchong
so mari cari tadika anak!
before lapor diri aku cari2 jumpa banner,tel,dtg dan terus decide daftar
setengah tahun
bayar la jugak pendaftaran
babai smart soleh

haziq n hazeera

tidakla seproper smart soleh,harga pon lagi murah

nk masuk kelas

masa sambutan raya,haziq dah masuk

hari 1st sekolah haziq nangis gak
yela tetibe tukar skola kan
budak kecik lak tu
hari kedua hazeera lak nangis
tapi start hari ke3 dorang dah ok
alhamdulillah
owner tadika ni doktor
ada 2 cawangan,satu lagi kat danau kota
so far ok la tadika ni utk anak aku
skit2 tak puas hati tu biasa la
tapi aku jenis berterus terang ada hal je terus kau call owner dia komplen
bila dah komplen baru lega.haha
doktor tu pon low profile je,terima pandangan parents gak
sekian review ringkas
almaklum sekarang ni idea skit je nak menaip.huhu
 

21 December 2013

Gambar Sesaje

hello blog,
gambar random
hazeera nak g beraya

haziq

hiasan umah kwn laki aku

aktiviti belajar sambil bermain dan sepahkan umah

sekian

 

20 December 2013

Restoran Periok @ Bandar Baru Sg Buloh

hello blog,
mari bercerita kisah lunch di sg buloh
restoran periok!
penah masuk JJCMTV3

kwn aku yg bayar,tq ikma!

nasi beriani

ayam pedas

gambar sesat,ni mee rebus kedai lain,kat bandar baru jugak


restoran periok ni pd aku ok
aku penah mkn nasi beriani dia je
sedap dan portion yg byk
tp masih tak boleh lawan nasi beriani JM Beriani
sekian review ringkas
 

KSL City @ Johor Bahru

hello blog,
walaupon beraya masih sempat ke shopping mall
nak tahu sebab ape
sebab KSL ni sebelah umah makcik aku!
jln kaki je.haha
harus la aku pergi

dlm KSL

ramai gak org walaupon hari raya

sepupu aku nak cari kasut lak

belanja dorang chatime

aku ngan adik aku dan adik sepupu aku

dpt sampul duit chatime

wee bile chatime nak bukak kat sg buloh ni
adoi KR xde,TCRS xde,chatime tak de
adoi sg buloh
nk semua tu kena la kena damansara jawabnye
sekian bebelan ringkas
 

19 December 2013

Potong Kek Haziq dan Haura

hello blog,
alkisah besday haziq kan bulan puasa
bagi goodie bag je kt budak2 tadika islam bistari tu
tak de potong kek
cuma potong kek kecik kat umah je
tapi aku ada janji ngan haziq potong kek besar kat umah nenek masa raya
so blk dari BP singgah bandar segamat jap
beli SR utk haziq n haura
sambut belated besday utk 2 org terus
sebab haziq 17/7 haura 16/7


hazeera bgn tdo didukung papa

mari pilih,harus la pilih chocolate indulgence

haziq n haura

alahai haura demam masa ni

*gambar masa potong kek tak byk
sebab aku sibuk uruskan potong kek tu

gambar random hari lain,aktiviti biasa2 dorang kaler2

nak g mana tu hazeera

sepahkan umah plak

sekian
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook