23 December 2013

Tadika Islam Bistari Kampung Melayu Sungai Buloh

hello blog,
alkisah aku pindah keje
harus la pindah umah jugak sebab jauh dr puchong
so mari cari tadika anak!
before lapor diri aku cari2 jumpa banner,tel,dtg dan terus decide daftar
setengah tahun
bayar la jugak pendaftaran
babai smart soleh

haziq n hazeera

tidakla seproper smart soleh,harga pon lagi murah

nk masuk kelas

masa sambutan raya,haziq dah masuk

hari 1st sekolah haziq nangis gak
yela tetibe tukar skola kan
budak kecik lak tu
hari kedua hazeera lak nangis
tapi start hari ke3 dorang dah ok
alhamdulillah
owner tadika ni doktor
ada 2 cawangan,satu lagi kat danau kota
so far ok la tadika ni utk anak aku
skit2 tak puas hati tu biasa la
tapi aku jenis berterus terang ada hal je terus kau call owner dia komplen
bila dah komplen baru lega.haha
doktor tu pon low profile je,terima pandangan parents gak
sekian review ringkas
almaklum sekarang ni idea skit je nak menaip.huhu
 

4 comments:

Ann Ishak said...

bertukar suasana bertukar kawan2 tapi lama2 mesti okay anak2 tu kan :)

mrs adam said...

ann ishak,
a'ah bertukar suasana anak2 kita,nak buat mcm mana kan,tempuh je la.huhu.naseb baik skrg ok

Anonymous said...

baru nak msuk kan ank ke sink,share ckt impak nye??cehhh..huhu

mrs adam said...

Anonymous,
sekolahnya biasa2 je,impaknya?ntah ek,pandai baca doa,pandai la semua2 tu mcm org skola.hihi

Related Posts with Thumbnails

Photobook