30 April 2014

Mari 'ber' Sand Art

hello blog,
hooyeh 30april
abis sudah entry bulan mac
harap lepas ni bole maintain cite satu bulan utk satu bulan
bulan mei cite bulan april
dan seterusnya(berangan je ni)
tak tahu jadi ke tak.haha

kedai ni potong rambut paling murah rm7.wah wah
ni kat bndr baru sg buloh,kat kg melayu sg buloh ada gak kedai gunting rambut

taraa..main sand art!
murah gile satu ni 30sen je tau.

haziq buat dlu

taraa dah siap(ni gmbr lain)
yg saiz besar ni rm1

ni masa haziq tgh wat
gambar tak ikut urutan.haha




snap gambar haziq je
alkisah masa tgh wat ni mana la sempat nk snap gambar bagai
sebab sibuk nak layan dorang ni
adalah dalam 9 keping sorang buat,satu hari satu.huhu
 

Bila anak daraku mengemas, memasak dan menjaga orang sakit

hello blog,
letak gambar anak2

lps wat sepah sbb main mercun bawang,dorang sapu sendiri

yg ni hazeera terlebih rajin nk mop lantai

chop tgk kayu mop tu mmg pendek,dh patah tapi aku syg nk buang,so hazeera guna yg ni la
aku pakai yg panjang yg lain

yg ni masa dia main ngan hello kitty dia
hello kitty dia demam kot,bg mkn bubur duit syiling.haha

ha tgk dapur dia

sekian,
 

Giant Kuala Pilah

hello blog,
balik kg singgah solat kat giant kuala pilah
chop masjid n surau kat n9 ni  bukak masa azan n 15-30min selepas waktu solat je
lepas tu dia tutup
so kita ke giant ler
tapi haziq hazeera mcm biasa main permainan free jap
eh giant je kan bagi main free
tesco n aeon big kena byr.hukhuk




lepas tu masuk giant jap tengok2
tapi ternmpk kete menan bertroli ni ha
jom la masuk!

ha naik 2,padahal bukan nak beli ape pon.haha

layankan anak2

aku penah bawa anak aku main kete yg tak tahu nama ni 3 kali
kat Ikano Power Centre kena  deposit RM30
kat pahlawan mall pon deposit gak Rm30 kalau tak slh ingatan aku
dan kat giant pilah ni,bg ic or lesen je
kat jusco tak penah try
sebab kat jusco puchong dulu macam xde je..
 

JCO Donut @ Giant Kota Damansara

hello blog,
dulu2 dunkin donut glamer
skrg dah xpandang dunkin donut sbb big apple lebih lembut.huhu
chop tapi aku penah mengidam nk dunkin donut masa pregnant hazeera
tu yg last mkn dunkin donut
big apple ada je kat puchong,nilai n sg buloh ni
skrg kita test JCO donut lak


taraa

encik suami tapau bw blk

tgh tu dia terpilih 2 flavour yg sama ats kiri n bwh kiri tu sama.huhu

pada aku sedap je JCO donut ni
sama je la ngan big apple
cuma perasa je lain
klu dh boring big apple,bole cuba JCO ni plak
owh harga JCO mhl skit dr big apple
 

29 April 2014

Lagi aktiviti anak2 di rumah : Kolaj

hello blog,
ni lagi satu kena layan dorang
emm tugas hakiki ibu kot.hukhuk
meh la meh la layan kan dorang wat tampal2

gambar limau

yg ni lemon

yg ni masa g pustaka rakyat beli buku guna BB1M
mak ndak dorang punya

suka la tu


sekian,
 

Haziq bertaekwondo

hello blog,
setiap hari sabtu haziq masuk taekwondo
dah mula sejak feb yg lalu
okla kot saja bagi dia aktiviti

main tab tetap

lps taekwondo g mkn aiskrim

gambar masa dia taekwondo aku snap skit je

malu i nak snap gambar
dah mcm wartawan lak klu org tgk.haha


 

Lauk yang disediakan oleh encik suami

hello blog,
aku ni kan mmg fail nak taip2,tulsi2 pjg2 ni
adoi
taip apa yg penting je la.huhu


nasi lemak sarapan @ kuang

hazeera


ha ni la yg encik adam sediakan.huhu

ni encik adam request,dalca ayam


sekian entry pendek bergambar saya.huhu
 

Aktiviti kanak-kanak 5 dan 6 tahun : Mewarna

hello blog,
letak gambar anak2
adik aku yg kat pontian tu suka baca pasal anak2 aku


bila hazeera pakai tudung g skola

mewarna gambar yg dorang suruh mama print


haziq punya,haziq masih mewarna biasa2 je,tak la cantik mana.hukhuk


muka kontrol ayu.haha

ni gambar hazeera bawa hello kitty naik motor

bila la haziq hazeera nk kaler cantik2 ni
emm tak pe la asal dorang suka kaler cukup
owh dorang tak penah masuk apa2 pertandingan mewarna pon.huhu
tak penah terserempak la ngan mana2 pertandingan,sebab tu la tak join

 

28 April 2014

Wall of Frames

hello blog,
entry letak gambar

taraa

ni masa frame lum gantung

sekian,
 

Rainbow Cookies @ The Street Market,The Curve

hello blog,
lps mkn manhattan jom blk
ptg sabtu haziq ada taekwondo



nak main tepi air pancut jap

suka la tu

ok jom singgah street market,sbb laku je pon dari tesco nk g ecurve.hihi
hooyeh sebab lalu bole g

dpt beli rainbow cookies


dan pretzel lagi

sekian
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook