30 April 2014

Giant Kuala Pilah

hello blog,
balik kg singgah solat kat giant kuala pilah
chop masjid n surau kat n9 ni  bukak masa azan n 15-30min selepas waktu solat je
lepas tu dia tutup
so kita ke giant ler
tapi haziq hazeera mcm biasa main permainan free jap
eh giant je kan bagi main free
tesco n aeon big kena byr.hukhuk




lepas tu masuk giant jap tengok2
tapi ternmpk kete menan bertroli ni ha
jom la masuk!

ha naik 2,padahal bukan nak beli ape pon.haha

layankan anak2

aku penah bawa anak aku main kete yg tak tahu nama ni 3 kali
kat Ikano Power Centre kena  deposit RM30
kat pahlawan mall pon deposit gak Rm30 kalau tak slh ingatan aku
dan kat giant pilah ni,bg ic or lesen je
kat jusco tak penah try
sebab kat jusco puchong dulu macam xde je..
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook