27 April 2014

My 3rd Photobook by Pixajoy

hello blog,
aku kena tulis ni takut lupa .haha
alkisah cite photobook pertama dan kedua aku ada tulis entry
tapi photobook ke3 ni aku terlepas nk amik gmbr lak
pas tu aku dh beli kupon utk photobook ke4 check2 yg photobook ke3 dari company mana
mcm lupa je
check la emel,owh dr pixajoy
jom tunjuk gambar photobook ke3



dah 4 photobook!(masa gambar ni diambik)
chop sebenarnya skrg aku dah buat 6 photobook,
1st photobook yg warna biru by photobookmart
2nd yg tengah tu  by photobook malaysia
3rd yg kuning tu by pixajoy
yg ke4 kat kg(lum snap gambar) saiz kecik and softcover
yg ke5 yg kecik dlm gambar tu,free by photobook malaysia sebab subscribe newsletter dorang
yg ke6 gambar ada kat bawah
**ada 2 kupon photobook lum guna,lum ada mood nk wat.huhu

taraa..ni dlm dia

ok la,kertas licin

yg ni photobook yg free tu.mmg la ok sbb free.haha.tapi byr delivery charges la rm8

yg ni rm5 by pixajoy,my 6th photobook

sekian cerita photobook saya,

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook