28 April 2014

The Manhattan Fish Market @ eCurve

hello blog,
chop sekarang dh masuk cite bulan mac 2014.wee bulan 4 dah masuk ite bulan 3
mcm best je.haha
owh chop aku rasa lepas ni cite bulan 4 akan di bualn 5
cite bulan 5 di bulan 6,drag mcm tu la kot
sbb aku suka dh transfer semua gambar tuk bulan tu,edit masuk draf
gitula kot
tu namanya blogger pemalas wat suka hati.haha
ah lantakla ye.hukhuk
ni cite makan manhattan
apa lagi sebab beli groupon ler

haziq nk g mana tu

alkisah sesat nk cr manhattan,mana taknya manhattannya kat ecurve,tapi cari kat the curve mesti la tak jumpa.hakhak

yahoo.jumpa pon.jom

zeera 

haziq merajuk,biasal budak kuat merajuk

buku menu pon nk snap

ha tgk2 muka haziq tu

mesclun salad

Garlic herb mussels

hazeera muka eksited tp haziq muka masih bengkek

ok dah siap.jom mkn

flaming seafood

haziq dah ok skit


ok kalau tak beli groupon mhl
baik beli masa ada offer.hukhuk
alhamdulillah kenyang
 

2 comments:

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

mrs adam said...

normi,
mmg sedap...huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook