My Nuffnang

31 August 2018

RM20 for all games @ SMK Sierramas

hello blog,
ni ha si haziq nak main kat sek men sierramas
ada dapat pamplet
sekali masuk rm20
main semua permainan






menembak



ada macam2 game
ni yg aku follow sebab nak snap gambar je
lps tu haziq main sendiri
lepas dah nak tutup aku g amik dia
alahai dah besar dah anak aku
pandai main sendiri
 

Meatball Ikea katanya

hello blog,
lps siap di kidszania
jom jalan ke ikea
nak makan ikea
hurmm beratur2
jom la



order sikit je
makan bertiga
dan anak2 aku bkn suka sgt pun
pada mereka biasa2 saja makanan ikea ni.haha
dorang kata sama je mcm mama masak

lps mkn,solat
dan papa dan tunggu kat luar
papa keje,blk keje jemput anak2 n aku yg berjalan seharian.huhu



dah jom teman papa makan
papa makan ayam penyet dekat kedai makan biasa kat sg buloh je
org ajak g makan kat ikea dia xnk.huhu


sekian cerita berjalan di kidszania dan ikea
 

Gambar2 bermain di Kidszania Kuala Lumpur 2018

hello blog,
ni letak gambar di kidszania
target nak masuk kul 10
tapi terlewat keluar rumah
jadi kul 11 sampai 7ptg la kami dalam kidszania tu.huhu
cuba hampir semua tmpt
tmpt yg ramai org/kena beratur kami tak pergi
tak nak buang masa.hukhuk

delivery service

tgh hntr brg




ni delivery suratkhabar plak



dlm lab

yg ni design something pakai laptop






juru xray













tourism malaysia

umobile


salon


dentist


cat bangunan

selpie jap

cuci tingkap




jual kete

workshop


jurutol





lhdn


family mart


technician





kad bank

okla dorang nak g lagi
tapi aku rasa kalau nak g kena g tahun depan la
baru la ada tukar2 skit kan dalam tu
pada aku dalam ni best!
tp tu la mahal la jugak nak masuk utk rakyat marhaen mcm aku ni ha
huhuhu
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook