25 May 2013

# Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke-6



250507---> 250513



 

08 May 2013

#Demo:Cara buat sandwich by Haziq&Hazeera

hello blog,
hai hai hai
aku pon dah lupa sampai mana cite kat blog aku ni ha
ok ni entry cite jan 2013.huhu
last cite ni
pas ni masuk cite feb,walaupon skrg dah mei.haha
laktakla sana
emm..antara sebab aku xsempat update blog ialah malas,xde mood,xde masa,gangguan anak,gangguan suami,masalah hidup,masalah negara,sibuk berinstagram,sibuk berkeek,sibuk ittew ini dll.haha
panjang tak alasan aku.ada yg benar ada yg reka.huhu
ok2.dah
jom letak gambar haziq dan hazeera buat sandwich

alamak gambar amik random je,tak ikut step


ni tengah sapu tuna

mayonis lak

timun n tomato

sos pon nak jugak

gembira la tu

haziq muka bangga dpt buat sandwich sendiri


so lps aku ajar ni
asal buat sandwich je dorang nak buat sendiri
leceh gak
tapi tak pela demi kegembiraan anak2
layankan aje la
 

07 May 2013

# Gambar Random Haziq dan Hazeera

hello blog,
mak ai belum taip entry dah terpost
jadilah entry tanpa tulisan
tp mcm cacat je
baik aku edit.huhu


dua org budak kena bergambar,sebab mama suruh.haha

sebelum masuk tesco

gembira nampak

capsicum yg berwarna-warni

beli brg dapur je pon

tgh tunjuk jam tangan baru
*wei dorang ada sorang 5 jam tangan murahan pakai buang.haha

balik tesco singgah playground

amboi sukanya.tak tahu panas ke

anak2 aku suka playground yg xde org.haha

so dorang bole buat mcm playground sendiri

hazeera

haziq

tengok tu,buat main panas tau.tp aku tabahkan jugak demi anak2.huhu
*wei laki aku ngelat,dia tgu dlm kete

dah2 haziq hazeera jom balik


sekian bebelan,
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook