08 May 2013

#Demo:Cara buat sandwich by Haziq&Hazeera

hello blog,
hai hai hai
aku pon dah lupa sampai mana cite kat blog aku ni ha
ok ni entry cite jan 2013.huhu
last cite ni
pas ni masuk cite feb,walaupon skrg dah mei.haha
laktakla sana
emm..antara sebab aku xsempat update blog ialah malas,xde mood,xde masa,gangguan anak,gangguan suami,masalah hidup,masalah negara,sibuk berinstagram,sibuk berkeek,sibuk ittew ini dll.haha
panjang tak alasan aku.ada yg benar ada yg reka.huhu
ok2.dah
jom letak gambar haziq dan hazeera buat sandwich

alamak gambar amik random je,tak ikut step


ni tengah sapu tuna

mayonis lak

timun n tomato

sos pon nak jugak

gembira la tu

haziq muka bangga dpt buat sandwich sendiri


so lps aku ajar ni
asal buat sandwich je dorang nak buat sendiri
leceh gak
tapi tak pela demi kegembiraan anak2
layankan aje la
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook