14 April 2011

-terubuk masin sarawak di semenanjung-

hello blog,
terubuk masin sarawak ni aku selalu dapat free adik aku bagi
tapi ahad hari tu tengok ade je jual kat pasar tani shah alam
sekor rm12
emm..tapi tak beli pun
ni yang aku punya ori dari sarawak.huhu

~besar jugak kan~

sebelum masak adalah lebih baik rendam dulu
goreng je letak cili n bawang pun sedap
nak lagi sedap masal lemak cili api
tapi b4 masuk dalam kuah lemak tu goreng dulu ye
eh tibe2 ajo cara masak,haha,




nota kaki:tak la masin sangat

13 April 2011

-can opener rm30!-

hello blog,
aku geram tul ngan papa haziq n hazeera ni
ade ke dia beli can opener rm29.90!
baik beli cardigan aku.huhulepas ni nak tengok berapa lama tahan opener 30 hengget ni tahan!
geram tul
tapi guna je la.huhuhu


~ade model can opener iaitu haziq.huhu~

alasan dia beli mahal,can opener lama(umur setahun lebih) dah karat,aku bukak tin susu marah2
pas tu dia beli la yang baru n mahal so tak le aku bukak tin marah2
aku jawab kalau belikan cardigan mesti aku tak marah2,sebab bukak tin sambil pakai cardigan.haha!
sekian,



nota kaki:geram

12 April 2011

-double H collection-

hello blog,
double H tu adalah haziq n hazeera
haha

~barang2 Ben10 haziq~

~barang2 pink hazeera~

~laptop dah kena beli dua daa~

~flash card murah~

harga:RM4.90
tempat beli:Tesco Puchong
kandungan:32 kad ABC,colour n shape n suku kata

~flash card murah lagi~

harga:RM4.90
tempat beli:Mydin USJ
kandungan:32 kad ABC n nursery song


sekian,


nota kaki:wordless april katekan..

11 April 2011

-wordless april-

hello blog,
hohoho aku wat worless april sebab mahu exam daa
huhuhu.lagi 2 paper pas tu balik kampung.yahuu

~makan dadih--->sepahkan--->pas tu mama n papa ngap habiskan supaya abis cepat~

~apa yang nak dibuat?~

~bawa teddy n bear naik kete rupanya~

~mama suh pegang tangan teddy,jangan pegang tangan mama lagi.heee~

~ewah2!sepahkan umah pulak!~

~aman skit bila dua2 tdo~



sekian,


nota kaki:diorang ni asik conquer laptop je!

01 April 2011

-gambar untuk mak uda-

hello blog,
aceceh mak uda siap telefon mama tanya tak buat entry ke hari ni
hohoho ade peminat blog you.haha
ok tapi mak uda suka tengok gambar haziq n hazeera je
ok...so hari ni letak la gambar haziq n hazeera khs untuk mak uda...

~pegang raket mainan~

~abaikan umah yang bersepah~

~pelbagai mimik muka haziq~

owh mama tgh geram ngan diorang ni
rasa nak gigit2 je
dirang sepahkan umah,mama yang pening
adoi,




nota kaki:jom wat operasi
Related Posts with Thumbnails

Photobook