30 April 2015

Badminton Training la sangat

hello blog,
hari sabtu/ahad bawa anak2 main kat padang
dekat bukit rahman putra je ni


haziq main badminton ngan papanya


hazeera layan buai


hazeera main bola,jogging ,n main taman permainan
haziq tgh mood badminton
tapi kan laki aku ajar beria,mcm training badminton ko!
tak de gambar masa dia tgh ajar haziq mcm mn nak bawa shuttle
aku tgk mcm stress je
sbb aku ajak main suka2 je
laki i ni serius,training2 bagai.haha!

 

29 April 2015

Marry Brown @ Giant Kuala Pilah

hello blog,
owh yg ni marry brown yg kami singgah masa blk kg
kan adik aku amik kat nilai
lps tu singgah kuala pila solat

mkn aiskrim butterfly lagi,ni tghari b4 blk kg

adik ke6 aku

ye pilih MB sbb anak2 aku nk main kat dlm MB ni

nk duduk kat buai,tp dah penuh la plak

sempat dorang main dalam MB ni

buat alas perut je ni.huhu

keluar2 beli aiskrim pulak

aiskrim haziq bentuk tiger belang2

aiskrim hazeera bentuk harimau bintang

hai mcm2 bentuk aiskrim skrg ye
ada rama2,ada harimau belang,ada harimau bintang.ish3
semua pon anak aku mkn 


 

28 April 2015

Molly Fantasy @ Aeon Big Kota Damansara

hello blog,
ha hazeera la ni ajak main kat dalam molly fantasy ni lak
amboi2,sejam rm6 kot!
2 org dah rm12.sabo je la
tapi sbb anak2 aku jarang main ni,aku bg jugak la
plus aku ckp cukupkan 1jam,klu xcukup 1jam jgn keluar.haha
aku ajak anak aku jgn membazir.ahaha




alahai sian anak aku,kecik2  mama tak bawa masuk sini ye,haha




keluar2 ,beli aiskrim pulak..





so gitula ,klu bawa anak2 mmg abis la kena pau
tapi tak pe la,gembirakan anak2 kan.
sekian
 

27 April 2015

Makan dan Main @ Aeon Big Kota Damansara

hello blog,
laki i ada hal ngan kwn kat food court aeon big KD lak
so kami ikut skali

lai chi kang

hot dog





main,eh ramai lak menonton anak2 aku main.huhu


lepas main ni dorang nak masuk tmpt mainan budak2 lak
yg sebelah tu
next entry

 

26 April 2015

Balik kampung naik komuter

hello blog,
balik kg naik komuter
sampai nilai je pon
kat nilai adik aku amik
saja nak gembirakan anak2
sbb dorang tu suka naik komuter.huhu
tapi brg2 harus adik aku dah bawa blk kg dulu

ha tgk muka gembira anak2 aku nk naik komuter

dalam komuter
brg2(baju) adik aku dh bawa balik,dlm beg pink yg haziq sandang tu ialah mknn ok!
aku bawa mcm vitagen,roti,biskut dll,anak2 kan suka mkn dlm kenderaan,tak kisah la kete ke,komuter ke,asik la lapar klu dlm perjlnn,so bw bekal siap2

taraa,esok paginya,dah sampai kg,pagi2 trus main




naila anak sedara ke 3 aku,adik haura

petik bunga

ainan

aku wat nasi lemak,eh blk kg aku kena masak daa

ok skrg anak2 aku dah besar
so aku ler yg kena masak kat kg
sbb adik ke2 dan ke3 aku ada anak kecik
sekian

 

Tetibe jadi rajin masak~la sangat

hello blog,
gambar2 mknn yg aku masak untuk bulan ni
x semua la
yg mana aku snap ler.huhu

chicken wrap ala mcD

asam pedas

ayam percik versi kelantan,resepi kwn opis

ni bila ayam perciknya dah dibakar

lontong

fish n chip



soto


tak de la rajin sgt masak
tapi skrg rasa klu yg aku bole masak sendiri lagi puas hati kot
air tangan ibu utk anak2
air tangan isteri utk suami
jimat2,mkn kat kedai pon xde la sedap sgt kan,dah tu mahal la jugak
baik aku masak sendiri
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook