10 April 2015

Kedai Makan Hamzah @ Bukit Fraser

hello blog,
lepas check in duduk terperuk je dalam banglo kat fraser hilltu
haha
sebab hujan daa
so malam baru kuar mencari mknn


tapi mknn tak byk pilihan!
ayam xda,ape pon xde
yg ada cuma telur.gitula.huhu






kami order nasi goreng ikan kampung dan nasi goreng ikan masin
tu je la yg ada pon
kedainya dekat belakang masjid fraser hill
nk pergi food court semua dah tutup daa,kami kuar dalam 8 lebih gitu..pon dah tutup
so..kat fraser hill mmg tak byk mknn
dorang kena turun dari bukit utk beli barang basah


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook