31 October 2013

Ais kacang merah PapaRich vs Lady Bug Warehouse sale

hello blog,
ya ampun aku dah lama tak cite pasal anak2 aku kat blog
asik cite pasal makan2 je kan
ahuhu
dah gambar mknn yg ada,so entry mknn ler

ais kacang merah yg diblend campur cendol

peh sedap2.suka3,eh kat papa rich je ke ada.kat lain2 aku belom jumpa daa

nasi goreng lupa nama

hazeera nak g mana tu

hoyyeh,jom borong buku

polka dot lagi bangunannya

ish gambar dalam kedai tak snap
almaklum tgh eksited nak borong buku
terus malas snap gambar.heee
best2 dpt beli baaanyak buku yg muuurahhhh
sekian,

 

30 October 2013

Crazy Delicious @ Tasik Prima Puchong

hello blog,
encik adam kate dia nak makan ubi kayu
rupa2nya dia ternmpk banner kedai makan baru ni
crazy delicious
dekat area2 genius aulad
belakang restoran embun urai tu
ish crazy delicious ni kat blakang,sape yg tahu tahu la.

tgh baca doa

haziq 

ubi kayu dan sambal tumis

strawbery smoothie,klu tak salah aku,gambar menarik haziq terus nak
aku layan kan jugak walaupon rm8 kan.huhu

menu.sori gambar aku tak rotate.huhu

suasana dalam kedai

sudut lain plak

sempat aku snap kan

aku order chicken chop
bole la kedai ni
kedai baru kan,tu la kitorang cuba
tapi tu pon di akhir2 hari di puchong
babai puchong.sob3
over tau nak sob3 bagai.haha
sekian,

 

Makan sup yang sedap di Puchong

hello blog,
encik adam menjumpai satu kedai yg best di puchong
eh bukan kedai tapi gerai je la.huhu
ia terletak di tapak pasar malam dekat carefour aeon big puchong
sedap woo sup dia..best2
tapi aku dah pindah sg buloh skrg,tak dpt nk mkn slalu.sob2

bole pilih nak mee kuning.meehoon or keuw teow 

haziq

tu tempat dia sediakan mknnn

hazeera tgh menggedik


anak2 makan nasi ayam
emm ada gak jula sate kat situ
tp aku suka dia punya mee sup je
orang2 puchong bole la try
sedap dan ramai org tau
ni gambar beberapa hari sebelum pindah sg buloh.hukhuk


 

29 October 2013

Restoran Ubi Kayu @ USJ

hello blog,
pada satu hari yg indah
encik adam setuju bawa g pasar tani shah alam
hoyeh
sebelum tu g sarapan kat restoran ubu kayu kat usj ni
ish restoran ni aku penah makan ngan encik adam 6 tahun lepas,masa zaman bercinta
owh masih wujud lagi eh.haha
peh byk gile pilihan nak breakfast,mcm2 kuih muih menarik ada
tapi aku tak snap gambar pon
adoi.malu ler nk snap.huhu
tapi masa aku smpi kul 9 pagi tu roti jala dah abis.sob3

nasi lemak warna hijau.
harap maklum kamera hp cap ayam tak nmpk kehijauan nasi lemak tu.adoi

haziq

hazeera

yang ni plak gambar kat psr tani

mkn aiskrim dengan bergaya.haha


owh beli cover note je
ish cover note yg sama kat giant rm100 kat psr tani rm40.
sebab tu la sanggup g psr tani shah alam tu
eh tapi hari tu g selayang mall pon cover note tu harga rm48 tak la mahal mcm kat giant bandar puteri tu.huhu
sekian,

 

Wendy's @ IOI Mall

hello blog,
aktiviti balik keje
selain pergi taman permainan anak2
bole jugak melencong ke shopping mall.haha
jom makan wendy's di IOI


2 set makan berempat

hazeera makan ape tu

haziq mkn pasta

adoi.anak2 pakai baju biasa je g IOI.almaklum blk keje kan.dorang pon blk tadika.haha

lantak p la kan pki baju biasa pon.huhu

emm sedap

wendy's IOI

deco2 skit je

buat gaya nakal

haziq buat peace

bergambar berdua lak

smoothie oreo yg sedap

hooyeh dah nak abis

last skali mkn aiskrim plak

rm0.99 je

dah kat IOI nak main kuda ni jugak


owh g IOI ni ngan adik aku
tapi xde pon gambar dia.haha
mmg dia tak nak masuk kamera pon.bajet retis.huhuk
beli barang skit
solat dan jom balik
abis la encik adam bising aku shopping hari2.
sekian


 

28 October 2013

Bercinta-cintun @ Restoran RnR Sungai Buloh

hello blog,
dpt result interview awal bulan 5
lamanya nak tunggu surat dpt posting mana.adoi
setelah beberapa minggu asik check peti surat,surat suruh lapor diri pon dtg.hooyeh
dpt selangor jugak.huhu
jom lapor diri di BPL putrajaya

BPL Putrajaya

lepas 3 hari berorientasi di putrajaya
meh ler lapor diri di sg buloh plak
bermula 27 jun 2013 daku pon berulang alik puchong-sg buloh.huhu
so bila dah berulang-alik tu encik adam suka singgah RnR sg buloh tu
ish restoran jejantas sg buloh mmg ler tempat 1st date aku ngan encik adam.opss.
so pepagi sebelum punch kad mari bersarapan di RnR sg buloh

RnR sg buloh

gerai mkn  biasa je pon

antara menu:mee goreng,nasi lemak,nasi goreng

ada la beberapa kali singgah
sebab lepas tu dah bulan puasa pulak
sekian

 
Related Posts with Thumbnails

Photobook