01 October 2013

Wednesday is Pinky Day @ Baskin Robbin

hello blog,
setiap hari rabu meh kita makan baskin robbin
almaklumla hari rabu kan BR ni jadi murah.huhu
lagi satu murah setiap 31hb
tp bulan sept ni xde 31hb pulok.huhu
aku ni skema siap pakai pink bagai
rasanya tunjuk ape2 brg pink kita pon dah dpt beli ikut harga promosi wednesday is pinky day tu


kaunter.byr2

pilih2 nak perisa ape

dalam BR bandar puteri puchong

close up skit

hooyeh inilah hasilnya.rm9.90

emmm sedap2!


ni aku g tghari.lambat jugak budak2 BR nak siapkan ketul2 kecik aiskrim aku tuh
emm pas tu ada tu aku g ptg
yg mcm ni xde,kena la beli yg 2 scoop tu
pon rm9.90
ini je la BR yg paling murah.klu harga biasa mahal.syg duit.huhu
sekian
 

2 comments:

Ann Ishak said...

perh...tak sabar nak tunggu besok, it's Wednesday Pink Day :)

mrs adam said...

ann ishak,
jom2 beli BR.hee

Related Posts with Thumbnails

Photobook