07 October 2013

Courts Mammots,Tesco dan KFC

hello blog,
hohohoi sudah bulan oct
tapi aku baru nak cite kisah bulan mei
ah lantak sana,aku suka ikut turutan.hakhak
wee final project nak dekat siap.hooyeh
opss ni patut finalise final project,tp aku update blog kejap.huhu
cite 1mei,cuti
jom keluar jap

klaka je gaya dorang

ni namanya muka kena paksa bergambar dan senyum

jom bergambar ngan mama lak


ni plak ngan papa

owh yg atas tu sebelum keluar g courts mammonts survey brg.(pagi)
yg bawah ni plak gambar g tesco (ptg-hari yg sama)
g tesco sbb nak g kedai buku
abiskan baucer buku.hooyeh


haziq

zeera

yang bawah ni lak gambar  makan kfc,hari yg lain








sebenarnya nak letak gambar je
tu yg penting,setiap gambar ada citenya yg tersendiri.hukhuk
sekian bebelan

 

2 comments:

AnneRaini said...

wah survey brg ape tu? dah pindah umah ke?

mrs adam said...

anne,
haha.survey tv.almaklum tv dah rosak masa tu.huhu.dah pindah rumah dah,baru 2 minggu pindah

Related Posts with Thumbnails

Photobook