24 October 2013

Tangga Piano @ Times Square

hello blog,
ni ha g times square sbb nak tgk tangga piano ni
ish ingatkan kuat sgt bunyinya
rupanya biasa je
ada la bunyi piano sikit masa kita lalu kat tangga tu
tapi tak la best mana.haha
xpe la yg penting dah g
tak tahu la skrg ada lagi ke tak tangga tu
ke mmg permanent kat situ,aku pon tak tahu

haziq n papa tgh lalu kat tangga piano tu

yg ni lagi best la

pijak2 lantai tu mcm ada air

ada bunga2

jom2 bergambar

ha tgk kat tepi tu dia tulis pasal piano,aku tak baca pon.aku bergambar je.haha

jom2 beli kek jap

ya ampun byk kek cantik2

mcm2 ada

kek sempena ape
tunggu entry seterusnya.huhu
sekian


 

2 comments:

Atia Adina said...

ooo menarik tangga piano tu ... mesti org guna tangga x guna escalator

mrs adam said...

Atia,
betul3,kat kawasan situ semua org guna tangga,tak guna escalator.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook