22 October 2013

1st time naik monorel

hello blog,
aktiviti sesajer ngan anak2
bawa naik monorel plak
tahun 2011 1st time naik erl
tahun 2012 1st time naik keretapi ktm tu
tahun 2013 1st time naik monorel plak
tahun 2014 dan seterusnya tak tau lagi 1st time naik naik ape
maybe lrt,star,bas express,flight ataupon mrt(bila dah siap la)
aceceh ape yg disenaraikan tu akan dibuat setahun sekali je tu.huhu
ok jom letak gambar

pagi2 sarapan @ makcik lontong

hazeera mkn nasi lemak dan ayam goreng

buat peace ler pulak

ok dah sampai monorel titiwangsa,kat sini jugak ada lrt,jgn tersalah naik plak.
ya ampun gaya haziq n hazeera excited nak naik monorel

kat escalator pon nak bergambar

harus snap saat2 1st time anak2,nt nak tunjuk bile dorang besar.huhu

en adam dan anak2

hazeera dm monorel

aku dan anak2

haziq tgk ape tu

zeera menikmati pemandangan di luar monorel

muka suka naik kenderaan awam.haha

hazeera tak nak duduk

close up scaf polka dot yg diva.haha

nak g mana tu naik monorel
tunggu entry seterusnya.huhu

 

2 comments:

AnneRaini said...

Lama betul xnaik monorel...rasanya last pon masa study dulu....giler lama...haha

mrs adam said...

Anne,
saya pon last naik monorel masa study b4 naik dgn anak2 ni.hehe.tak berubah mana la,masih mcm monorel yg dulu

Related Posts with Thumbnails

Photobook