29 May 2017

Seminar Hari Pekerja Cuepecs 2017 @ The Regency Hotel, KL

hello blog,
wah 30 april xde ape aktiviti
jadi aku follow kwn aku g seminar hari pekerja
yeay
jom

dgn kwn2 org kuat kesatuan

dengan presiden cuepecs

dgn banner



lps seminar singgah beli buah n telur kat chow kit
pas tu balik
esoknya nak g perhimpunan hari pekerja plak
sekian cerita bulan april 2017 dah abis
 

27 May 2017

Kenduri Kawen @ UKM Bangi

hello blog,
kawan opis aku ajak teman dia
drive ke bangi ada kenduri kawen
sbb aku tak de wat ape2
jom la kita

reunion nmpk

pengantin

mkn kuih n buah

photo booth


kat dewan kat ukm







lepas makan lama gak aku duduk
tgu kwn aku tu jumpa kawan2 dia
ayoyo.byk aku mkn sementara tgu kawan aku tu
adoi.saya nak kurus.#tetibe
 

26 May 2017

Maya Apartment @ Port Dickson

hello blog,
sabtu pagi
kena balik sg buloh
aku cuti
tapi adik ke6 aku keje
so kena la balik
pagi2 sarapan.lepas tu mandi kolam
lps tu gerak balik sg buloh
rupanya dekat je,sejam setengah dah smpi sg buloh.huhu
Maya Apartment ni dekat ngan PD Marina Resort,klu kat PD tu mmg nmpk tulisan Marina besar2
pas tu ada ckp tmpt tu berhantu.haha
tapi aku tawakal je.jgn takut hantu
Allah kan ada
alhamdulillah tak de ape berlaku
mlm2 masa aku bgn nk solat aku jengah2 luar gak kot2 ada hantu
tapi xde pon.haha!
lagipun adik ke3 aku sempat baca yaasin masa nak tgu waktu asar b4 g mandi tu
so mmg alhamdulillah xde ape












ok je la maya apartment ni
ni rate plg murah last minute aku booking via booking.com
250 per night utk apartment 3 bilik.muat kitorang 8 dewasa,4 kanak2
bole la
booking pki booking.com ni xyah byr online,byr cash masa check in so senang la jugak kan
tq lagi sekali adik ke3 dan suami dia yg belanja kitorang cuti2 PD ni.huhu
sekian cerita PD
tak sempat singgah beli t-shirt PD
berapa kali dah g pd tak beli2 t-shirt sbb almaklum la pd kan dekat je.haha
boleh plak gitu
 

25 May 2017

Dinner @ JM Seafood, Port Dickson

hello blog,
dari teluk kemang singgah makan siap2
bekal ada lagi.tapi tak cukup
so bekal simpan untuk sarapan esok.huhu
makan je kat mana2 yg rasa ok
sbb namanya cuti tak plan kan.huhu



haziq order ni






order ala carte
mknn biasa2 je
harga pun tak tahu
sbb org belanja.haha
tq3,murah rezeki sape yg belanja tu,huhu
dah jom balik
 

24 May 2017

Mandi dan Main ATV @ Teluk Kemang,PD

hello blog,
cerita cuti tak plan
khamis ptg balik umah mak aku
mlm booking apartment kat PD
jumaat pagi masak bekal
tghari gerak ke PD lalu melaka dpt beli kuih keria melaka
dlm kul 3 check in maya apartment
makan-rehat-solat
lepas asar gerak ke teluk kemang,dekat je kot
mandi-main ATV sampai magrib
gitu la ceritanya


main air kat gigi pantai je.ombak kuat










pak uda bawa naila n hazeera

adik no 4, no 3, aku,no 6


selpie laki bini











adik ke2 kat jb tak dpt join,adik ke5 keje.
dua org je xde.yg lain ada
bila magrib,mandi salin baju
jejalan kat gerai2 kat teluk kemang tu
pas tu g makan
solat jamak takhir
best la main air pantai .masin.main jugak.walaupon ombak kuat la jugak

 
Related Posts with Thumbnails

Photobook