26 May 2017

Maya Apartment @ Port Dickson

hello blog,
sabtu pagi
kena balik sg buloh
aku cuti
tapi adik ke6 aku keje
so kena la balik
pagi2 sarapan.lepas tu mandi kolam
lps tu gerak balik sg buloh
rupanya dekat je,sejam setengah dah smpi sg buloh.huhu
Maya Apartment ni dekat ngan PD Marina Resort,klu kat PD tu mmg nmpk tulisan Marina besar2
pas tu ada ckp tmpt tu berhantu.haha
tapi aku tawakal je.jgn takut hantu
Allah kan ada
alhamdulillah tak de ape berlaku
mlm2 masa aku bgn nk solat aku jengah2 luar gak kot2 ada hantu
tapi xde pon.haha!
lagipun adik ke3 aku sempat baca yaasin masa nak tgu waktu asar b4 g mandi tu
so mmg alhamdulillah xde ape












ok je la maya apartment ni
ni rate plg murah last minute aku booking via booking.com
250 per night utk apartment 3 bilik.muat kitorang 8 dewasa,4 kanak2
bole la
booking pki booking.com ni xyah byr online,byr cash masa check in so senang la jugak kan
tq lagi sekali adik ke3 dan suami dia yg belanja kitorang cuti2 PD ni.huhu
sekian cerita PD
tak sempat singgah beli t-shirt PD
berapa kali dah g pd tak beli2 t-shirt sbb almaklum la pd kan dekat je.haha
boleh plak gitu
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook