31 December 2012

On The Way

hello blog,
hohoi encik adam ajak g tengok gajah
kat mana lagikalau bukan kuala gandah
jom
ni entry gambar otw je dulu

dah sampai bentong

amik gambar suasan hijau

ha tengok jalan tepi highway

berenti kat hentian mana ek,aku tak tahu la namanya.haha

makan nasi goreng,ngan nugget n sosej
wee sebakul aku bawa bekal,padahal sarapan je pon.huhu

bapa mithali yang tak berapa mithali
*mithali sebab tolong suapkan anak2 makan
**tak mithali sebab merokok!adoi

haziq kalau papa dia yang suap mmg tak boleh elak.haha

ok jom teruskan perjalanan,dah nampak signboard lanchang nampaknya

owh dah nmpk signboard kuala gandah la

owh baru ku tahu kawasan orang asli rupanya


entry bersambung esok ptg tahun depan,

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

Berdua Denganmu @ Uptown Danau Kota

hello blog,
sebenarnya alang2 haziq n hazeera kat kg
nak g meronda uptown danau kota
yela tak seswai nak bawa budak kecik keluar tgh malam
ape lagi
lepas perut kenyang makan kat HR
jom zass ke danau kota

aku suka uptown danau kota

byk pilihan

tapi dengar cite uptown danau kota nak tutup eh.ntah la mana aku tahu

snap gambar sikit je
sebab nak concentrate window shopping.huhu
hooyeh dapat maxi button skirt
ada je jual online
tapi aku lebih suka beli offine,bole rasa dulu kainnya
usha2 skuter tuk budak2 gak
ingat nak beli kat sini
tapi last2 encik adam beli kat nilai skuter dorang tu
dah2 balik2,balik kul3pg,kul 8pg ada kelas.huhu
kelas pagi sampai ptg
balik kelas makan kat ayam penyet

ice blended cappuccino rasanya

kitorang kan mmg jenis setia,balik2 menu yg sama--->ayam penyet

eh ayam penyet AP dah bukak baru kat bekas sekinchan ikan bakar bandar puteri puchong la



 

http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

HR Steak House @ Kampung Baru

hello blog,
31 disember
cepat je masa berlalu
jom cerita kisah dating berdua.huhu
alkisah masa ni haziq hazeera balik kg
mama ada kelas,papa kerja
tapi mama kelas pagi,balik keje papa ajak g makan
cis laki ku ajak makan di tgh malam
yang aku plak pantang diajak
mana tak gemuk.adoi!
alang2 dah keluar,jom ke kg baru!
dolu2 selalu gak makan kat HR
tapi semua pau bf opss scandal2
haha,teruk2.tak pe encik adam tahu je perangai isteri dia.haha
rasa last makan kat HR,tahun 2007
ngan kawan2 aku,n encik adam yang bayar,heee
so kali ni makan berdua je

tgk tu dia sibuk tgk tv

penuh ok HR!@12am

lampu di pokok pon nak snap

ada ikan2 gak macan kapal kg baru

ni la menu aku
mixed combo ape ntah aku lupa nama sebenar
semua ada,daging,ikan,ayam,udang
gile meriah

encik adam mixed combo gak
siap ada tiram

carrot susu dan orange juice

alhamdulillah kenyang.peh mana tak gemuk mkn sorang sepinggan
*masalahnya,sepinggan tu byk gile!patutnya share kalau nak kurus la.huhu


alamak bil basah.huhu

ramai org,nak bayar kena beratur

lampu

bukan nak snap gambar encik adam,tapi nak snap gambar kawsan restoren

lampu,dalam kedai mmg gelap

bukan botol arak ye

belakang tu kaunter minuman

sempat lalu hostel lama ukm
ooo skrg bukan ukm lagi,dah tukar unitar
owh begitu byk kenangan di kg baru
walaupon bukan bilik aku,tapi selalu lepak di bilik kwn aku.huhu
emm..smbung cite HR
sedap dan murah
penuh pinggan tu harga belas hengget je
kira murah sangat la kalau compare ngan little pantry or TGIF kan



 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

30 December 2012

Kad Diskaun Siswa 1Malaysia tak best?

hello blog,
mama ada keje skit
mahu print
dah la printer rosak,tak nak betulkan,nak beli baru je
geram sey printer tu,baru pakai 13bulan dah rosak .adoi
lepas print jom makan kfc
sebab mama malas masak.apa daa


yg penting nak main

dorang mmg lebih pentingkan main dari makan

kfc tasik prima

ni makan berempat pon tak abis

minum air je eh

owh mak ndak baru dapat kad diskaun
*dapat sikit je diskaun

kalau tak salah aku adik aku kate kalau beli nilai lebih berapa ntah tak dpt diskaun pon
*ada t&c yang tak best pon


aku rasa adik aku baru guna kat kfc je
ala beria buat kad bagai
tapi tak best pon.huhu
ke ada yang best?
any comment?


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

29 December 2012

Facial @ Beaute Origine,Sri Petaling

hello blog,
mari berfacial rm9.90
biar betul
betul la tu,kupon murahan.huhu
jom ke sri petaling
selamat encik adam nak antor


sedia utk hantar mama facial

Beaute Origine Sri Petaling

alamak belakang kedai baju kanak2
*susah nak cari daa

owh harus tulis bila ke facial.utk rujukan bila kali terkahir facial di luar
kalau tak aku lupa
aku rasa ni facial terakhir 2012
lepas ni facial 2013 plak
facial yg ok la,rm9.90 je kot
tapi ni first time aku wat facial lepas tu hidung aku jadi hitam2.adoi
selamat skrg dah ilang.haha
maybe dia wat extraction dalam sgt kot
ish menakutkan betul
encik adam siap takutkan aku hidung tu akan kekal hitam.nyampah je kan.ciss
owh daku amik gambar luar je
aterr tak sempat nak snap curi2 kat dalam spa tu
tapi biasa2 je dlm tu.bole la spa baru rasanya

lukisan haziq @ 4 years 3 months,dia kate layang2


sekian,
 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

28 December 2012

Mari berjakun-Cuci Kereta Automatik

hello blog,
haziq n hazeera tak penah tgk kete cuci automatik
al maklum encik adam tak suka cuci auto ni
dia kate nt calar kete dia
ntah ape2
so kali ni balik kg ngan adik aku,dia nak cuci auto kat bahau
jom snap gambar


beratur panjang nmpk kereta2 ini

masuk

cuci kereta auto rm4 je

mula2 high pressure

duduk dlm kete diam2 ye

yang ni sabun,org buat manual

ni masuk kat berus2 tu

hooyeh bilas

haziq

ha kan betul ,mari berjakun.haha

ok pekerja tu lap keringkan,dan bayar

snap dari luar,tu kete org lain

mana ada calar,ntah ape2 encik adam tu

sekian,
 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida
Related Posts with Thumbnails

Photobook