13 December 2012

Braphy Callus Removal Foot pack

hello blog,
harus tulis ni kat blog
kerana treatment kaki yang bernilai rm50(1 kali je tu)
mahal tau.haha

beli online via fb

ni la benda alahnya

konon boleh licinkan kaki

kaki encik adam bermasalah
*banyak masa aku kena wat treatment kat kaki dia ni
*rendam air garam,gosok2 pakai benda alah penggosok tumit (aku tak ingat ape nama dia),
sapu  krim itu ini dll.

jom wat treatment kadar cepat,sekali je,tapi rm50 la.huhu

masukkan macam ni.ikut arahan pada pek

pakai stokin.for safety


emmm...
tapi sayang gambar selepas tak dapat nak amik
tapi
sekarang kaki dia dah ok!tak payah aku keje spa kaki lagi.haha
emm tapi tak ler licin mcm dalam pek tu.cis
emm,boleh la.sebab kalau gosok2,rendam garam,sapu krim pon take time dan pakai duit jugak
krim beli 2x pon dah rm50 jugak
sekian cerita sesaje,


 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

Shalee Abdul said...

mslh? kaki hasben akak mslh ape?

mrs adam said...

shalee,
masalah tapak kaki merekah,kulit terkopek2 n kasar.tapi skrg dh ok sbb pakai benda alah ni la.heee

Shalee Abdul said...

ooooo

hmmm lps mandi letak je lotion ke vasaline ke :) tmpt kering kna letak benda yg ada pelembap :)

mrs adam said...

shalee,
emm mmg dah letak dah vaseline n lotion,tp mslh tu dah teruk sgt ,tu la beli callus removal tu,skrg menten pki vaseline b4 tdo

Related Posts with Thumbnails

Photobook