17 December 2012

Kandori Japanese Ice Cream yang mahal

hello blog,
kan ke aku g heart exhibition tu
dorang bagi voucher ice cream kandori ni
aku mana tahu ice cream ape
bile aku g kaunter dia
aku terdengar dia cakap harga kat sorang customer tu
satu scope rm8!
baca betul2 SATU SCOPE RM8
gile mahal tak mampu aku.haha
naseb baik ada voucher
terus aku redeem dan makan ler ice-cream mahal ni
free.kah kah

Kandoori Japanese Ice Cream

sekitar heart exhibition tu

ni la ice cream mahal tu
*emm mahal sebab dia pakai fresh milk buat aiskrim ni.katenya la
**entah la aku rasa biasa je,tak de la sedap sgt.rasa aiskrim normal.haha
*baik makan TF kot kalau dh mahal sgt.

ada acara ape ntah,heart talk maybe

babai nak balik

owh dapat belon bentuk heart.suka la tu

babai mv

sekian cerita aiskrim mahal dari saya,



 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook