10 December 2012

Yusuf Authentic Chinese Cuisine @ Danau Kota

hello blog,
mak oi banyak cite nak tulis
sikit masa la pulak
ntah ape2
owh jom smbung cite
daku tak penah makan chinese style food
so masa groupon bagi voucher free rm20.daku guna wat beli kupon ni
eh goupon ni kadang2 bagi voucher,kena guna voucher tu dalam masa dua hari gitu
jom ke danau kota

Yusof Authentic Chinese Cuisine

hai haziq dah sampai dulu

gile padat kedai2 kat sini

menu yang mahal2.adoi
*naseb baik guna kupon.lalalala

pilih menu

chinese tea

sedap!

haziq

deco2

aik tak siap lagi memilih

dalam kedai yang very the simple

ayam*lupa nama masakannya.huhu

tahu cina.eh betul ke aku ni.huhu

udang*juga lupa nama masakan

menu2 yang sedap!


owh ni first time makan kat kedai makan chinese muslim
emm..sedap!
sebab rasa masakan yang lain dari masakan melayu/thai/western/mamak yang selalu kita makan
tak reti nak explain macam mana
yang pasti sedap
mak oi tapi kalau nak g sini lagi kena pose sebulan.*over je tau
sebab makanan agak pricey.huhu
masakannya kurang minyak lak tu
pas tu up ngan chinese tea tu
memang terbaik
emm tapi cashier/pekerja/satf kurang mesra pelanggan.tak best la
sekian cerita,


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

teringin nak makan kat restoren haji sharin low..tp kena tunggu bonus sbb agak mahallah..hehe

mrs adam said...

anne,
tu la,saya kalau teringin2 kena tunggu kupon.hihi

Related Posts with Thumbnails

Photobook